نان و شیرینی

کیک شکلاتی؛ دستور پخت کیک شکلاتی ساده، راحت و خوشمزه

کیک شکلاتی به زبان فرانسوی Gâteau au chocolat یکی از انواع کیک است.

مواد لازم کیک شکلاتی:

مواد لازم برای قالب ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتری

نام مادهٔ غذایی مقدار
شکلات ریز شده ۱۰۰ گرم
کره ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۷۰ گرم
نمک اندک
در اصل دستور گران مارنیه Grand Marnier یا براندی آمده است. بجای آن می‌توان از شیر استفاده کرد. دو قاشق قاشق غذاخوری یا ۳۰ میلی لیتر
آرد ۳۰ گرم
کاکائو ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳۰ گرم

مواد لازم برای پوشاندن روی کیک شکلاتی:

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
خامه ۴ قاشق غذاخوری، ۶۰ گرم جوشانده شود
شکلات برای تزئین روی کیک ۱۲۰ گرم ریز خورد شده
براندی یک و یک دوم قاشق چایخوری مطابق با دستور اصلی است. در صورت تمایل
کاکائو برای پوشش کیک جهت تزئین در آخرین مرحله به اندازهٔ کافی در صورت تمایل کاکائو برای تزئین روی کیک قبل از اینکه پوشش شکلات و خامه سفت شود الک شود.

دستور پخت کیک شکلاتی:

۱. کره و شکلات ریز شده را با یکدیگر مخلوط کرده و به روش بن ماری آنها را ذوب می‌کنیم.

همچنین بخوانید: روش بن ماری برای شکلات، ژلاتین، پودر ژله، کرم و کره

۲. زرده تخم مرغ را به همراه شکر و کمی نمک در یک ظرف بزرگ که بتواند همه مواد را جا دهد می‌ریزیم. زرده و شکر را به حدی با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً سفید و کش‌دار شود. برای امتحان از سفت شدن آن با تخم مرغ هم زنی سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه بر روی آن بنویسید اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ خوب پف کرده و سفت شده است. دو قاشق غذاخوری شیر را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم. سپس کره و شکلات آب شده را به این مایه اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

ترافل شکلات؛ طرز تهیه ترافل شکلات بادامی

۳. آرد و کاکائو را از الک گذرانده به این مایه اضافه می‌کنیم و خوب بهم می‌زنیم تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.

۴. در ظرف دیگری کمی سفیده را که بهم زدیم شکر را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقی انقدر بهم می‌زنیم که سفیده سفت شود.

۵. نصف سفیده را ابتدا با مایه مخلوط کرده و سپس باقیمانده را اضافه کرده بدون استفاده از همزن برقی به آرامی بطوریکه پف سفیده از بین نرود بهم می‌زنیم.

۶. مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می‌ریزیم.

۷. در فر که از قبل گرم شده ابتدا با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه و سپس در حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۷ دقیقه می‌پزیم.

۸. برای تزئین خامه را کمی جوشانده و شکلات ریز شده را در داخل آن ریخته ذوب می‌کنیم دمای آن وقتی به ۳۰ تا ۴۰ درجه رسید، در صورت تمایل یک و یک دوم قاشق چایخوری براندی را به آن اضافه می‌کنیم. روی کیک را با این سس شکلات می‌پوشانیم. در آخر در صورت تمایل می‌توان کاکائو را بر روی کیک پاشید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا