نان، کیک و شیرینی

کیک شیفون؛ طرز تهیه کیک شیفون کاکائویی

مواد لازم کیک شیفون کاکائویی:

مواد لازم برای قالب ۲۴ سانتیمتری:

تبلیغات
نام مادهٔ غذایی مقدار
زردهٔ تخم مرغ ۶ عدد یا ۱۲۰ گرم
شکر برای زرده ۶۷ گرم
آب گرم (۸۰–۷۰) درجه ۱۱۲ میلی لیتر
سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) ۷ عدد یا ۲۴۰ گرم
شکر برای سفیده ۱۲۰ گرم
آرد (الک شده) ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۷ گرم
پودر کاکائو ۲۸ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم

طرز تهیه کیک شیفون کاکائویی:

۱. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر می‌گذاریم. معمولاً برای پخت کیک شیفون از قالب‌های حلقه‌ای استفاده می‌شود. در صورت نبود این نوع قالب از هر قالب دیگری نیز می‌توان استفاده کرد. اصولاً قالب کیک شیفون چرب نمی‌شود.

۲. زرده و شکر را در ظرفی ریخته شکر را بقدری با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که کش دار شود. وقتی شکر در زرده حل شد آب ولرم را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

۳. سفیدهٔ تخم مرغ را در ظرف دیگری با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم می‌زنیم که کف ریز کند سپس شکر را به آن اضافه کرده بقدری بهم می‌زنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد.

تبلیغات

۴. سفیده سفت شده و زرده را با یکدیگر با لیسک مخلوط می‌کنیم اگر شیار سفیده هنوز باقی بماند اشکالی ندارد.

۵. کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را از الک گذرانده به مخلوط زرده و سفید به تدریج با الک اضافه کرده به تندی بهم می‌زنیم.

۶. روغن را بر روی لیسک ریخته و با مواد مخلوط می‌کنیم.

۷. کیک را در قالب (اگر موجود باشد میان تهی) ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار داده و به مدت ۵۰ دقیقه می‌پزیم.

تبلیغات

۸. کیک بهتر است مدتی در قالب به حالت وارونه باقی بماند تا کاملاً سرد شود سپس آن را با احتیاط با استفاده از کارد برای جدا کردن کناره‌های کیک از قالب بیرون می‌آوریم.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا