نان، کیک و شیرینی

کیک عسل؛ طرز تهیه کیک عسل و گردو

مواد لازم کیک عسل و گردو:

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
گردو ۹۰ گرم ریز خرد شود، اما پودر نشود
کشمش ۱۸ گرم خرد شود. اگر از دستگاه غذاساز برای خرد کردن کشمش استفاده می‌کنیم مقداری شکر در حدود 80 گرم هم اضافه کرده تا دستگاه بتواند بچرخد.
سفیده تخم مرغ ۶ عدد برای درست کردن مرنگ
شکر قهوه‌ای ۱۶۰ گرم ابتدا الک شود؛ برای مرنگ
نمک اندکی برای داخل مرنگ
زرده تخم مرغ ۶ عدد تخم مرغ را زودتر از یخچال بیرون آورده تا بهتر کف کند.
عسل ۱۲۰ گرم توی زرده می‌ریزیم
شیر یا آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن ۱۲۰ گرم
آرد الک شده ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر ۷ گرم
دارچین ۲ گرم
جوش شیرین ۵ گرم
پودر میخک صدپر ۲ گرم

طرز تهیه کیک عسل و گردو:

  • گردو را با غذاساز خرد می‌کنیم. شکر و کشمش را با غذاساز خرد می‌کنیم و آماده می‌گذاریم.

۱. مرنگ را درست کرده آماده می‌گذاریم.

تبلیغات

۲. زرده تخم مرغ را به همراه شکر قهوه‌ای با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً سفت شود. ابتدا عسل را اضافه کرده کمی که هم زدیم روغن و پس از مدتی هم زدن آب را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم. سپس تمامی مواد خشک را که قبلاً از الک گذرانده‌ایم را کم کم با قاشق به مایه اضافه کرده با تخم مرغ همزنی می‌زنیم.

۳. مرنگی که کاملاً سفت شده و از کاسه نمی‌ریزد را با تمامی مواد که با یکدیگر مخلوط شده‌اند با لیسک به خوبی مخلوط می‌کنیم.

۴. مواد مخلوط شده را با فاصله در داخل قالبی که کف آن با کاغذ روغنی پوشیده شده و دیواره‌های آن چرب شده، می‌ریزیم. قالب‌های بزرگ و تخت را مواظب می‌شویم که مواد در وسط قالب قله نشود و قالب را پس از پر کردن یک بار روی سطح صاف می‌کوبیم. سطح کیک قبل از پخت باید هموار باشد.

۵. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه می‌پزیم به رنگ روی کیک توجه شود. اگر فر از نوعی است که شعله بالا و پایین آن قابل کنترل است. شعله بالا را خاموش کرده با شعله پایین ۵ دقیقه دیگر می‌پزیم. پس از پخت روی پنجره فر گذاشته تا بخار آن برود.

تبلیغات

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا