نان و شیرینی

کیک عسل؛ طرز تهیه کیک عسل و گردو

مواد لازم کیک عسل و گردو:

نام مادهٔ غذاییمقدارتوضیح
گردو۹۰ گرمریز خرد شود، اما پودر نشود
کشمش۱۸ گرمخرد شود. اگر از دستگاه غذاساز برای خرد کردن کشمش استفاده می‌کنیم مقداری شکر در حدود 80 گرم هم اضافه کرده تا دستگاه بتواند بچرخد.
سفیده تخم مرغ۶ عددبرای درست کردن مرنگ
شکر قهوه‌ای۱۶۰ گرمابتدا الک شود؛ برای مرنگ
نمکاندکیبرای داخل مرنگ
زرده تخم مرغ۶ عددتخم مرغ را زودتر از یخچال بیرون آورده تا بهتر کف کند.
عسل۱۲۰ گرمتوی زرده می‌ریزیم
شیر یا آب ولرم۱۰۰ گرم
روغن۱۲۰ گرم
آرد الک شده۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر۷ گرم
دارچین۲ گرم
جوش شیرین۵ گرم
پودر میخک صدپر۲ گرم

طرز تهیه کیک عسل و گردو:

  • گردو را با غذاساز خرد می‌کنیم. شکر و کشمش را با غذاساز خرد می‌کنیم و آماده می‌گذاریم.

۱. مرنگ را درست کرده آماده می‌گذاریم.

۲. زرده تخم مرغ را به همراه شکر قهوه‌ای با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً سفت شود. ابتدا عسل را اضافه کرده کمی که هم زدیم روغن و پس از مدتی هم زدن آب را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم. سپس تمامی مواد خشک را که قبلاً از الک گذرانده‌ایم را کم کم با قاشق به مایه اضافه کرده با تخم مرغ همزنی می‌زنیم.

۳. مرنگی که کاملاً سفت شده و از کاسه نمی‌ریزد را با تمامی مواد که با یکدیگر مخلوط شده‌اند با لیسک به خوبی مخلوط می‌کنیم.

۴. مواد مخلوط شده را با فاصله در داخل قالبی که کف آن با کاغذ روغنی پوشیده شده و دیواره‌های آن چرب شده، می‌ریزیم. قالب‌های بزرگ و تخت را مواظب می‌شویم که مواد در وسط قالب قله نشود و قالب را پس از پر کردن یک بار روی سطح صاف می‌کوبیم. سطح کیک قبل از پخت باید هموار باشد.

۵. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه می‌پزیم به رنگ روی کیک توجه شود. اگر فر از نوعی است که شعله بالا و پایین آن قابل کنترل است. شعله بالا را خاموش کرده با شعله پایین ۵ دقیقه دیگر می‌پزیم. پس از پخت روی پنجره فر گذاشته تا بخار آن برود.

نوش جان 😉

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن