نان و شیرینی

طرز تهیه کیک فنجانی سیب و گردو (کاپ کیک سیب و گردو)

مواد لازم کیک فنجانی سیب و گردو:

مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد کیک فنجانی.

در صورتی که قالب شما بزرگ ممکن است تعداد کمتری کیک فنجانی به دست آید. این کیک چندان پف نمی‌کند. سه چهارم حجم قالب را با مایه پر کنید.

نام مادهٔ غذاییمقدار
گردو را در فر به مدت ۷ دقیقه با دمای کم حرارت می‌دهیم تا ترد شود.۵۰ گرم
سیب (یک و نیم عدد) و شکر ۲۰ گرم، آب ۵۰ گرم، آب‌لیمو یک قاشق غذاخوری (یا نصف قاشق غذاخوری)، کالوادوس یک قاشق غذاخوری (کالوادوس ضروری نیست)سیب را خرد کرده به همراه آب و شکر و آب‌لیمو بر روی حرارت می‌گذاریم تا آب از بین برود پس را برداشتن از حرارت در آخر کالوادوس را اضافه می‌کنیم.
کره و کمی نمک۹۰ گرم
شکر۹۰ گرم، نیمی از شکر برای کره و نیمی برای سفیده استفاده می‌شود.
زرده تخم مرغ۳ عدد
سفیده تخم مرغ۲ عدد
آب‌لیمو، به گردو اضافه شود.یک قاشق غذاخوری
رام به گردو اضافه شود. (رام ضروری نیست)۲ قاشق غذاخوری
آرد (الک شده)۶۰ گرم
بیکینگ پودردو سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک سیب و گردو:

۱. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر می‌گذاریم. گردو را در حرارت کم فر ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۷ دقیقه قرار می‌دهیم. سیب خرد را در آب و شکر آب‌لیمو پخته تا آب آن از بین برود در آخر لیکور را اضافه می‌کنیم.

۲. کره و کمی نمک را در ظرفی ریخته با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم تا کرم مانند شود نصف شکر را در چند مرحله اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم. زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی اضافه می‌کنیم می‌زنیم تا مایه سفید شود.

۳. رام و آب‌لیمو را به گردو اضافه می‌کنیم. به مایه کره اضافه می‌کنیم.

۴. سفیدهٔ تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم می‌زنیم که کف کند سپس نصف دیگر شکر را در چند مرحله به آن اضافه کرده بقدری بهم می‌زنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد. نصف سفیده سفت شده را به مایه کره و گردو اضافه می‌کنیم.

۵. آرد و جوش شیرین را از الک گذرانده به مایه اضافه می‌کنیم با لیسک پلاستیکی مخلوط می‌کنیم. زیاد بهم زدن آن باعث از بین رفتن پف کیک خواهد شد. سیب پخته شده را هم اضافه می‌کنیم.

۶. نصف دیگر سفیدهٔ سفت شده اضافه می‌کنیم و با لیسک پلاستیکی بهم می‌زنیم تا رنگ سفیده ناپدید شود.

۷. کیک را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم شده، قرار می‌دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

نوش جان 😉

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن