نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک موز با گردو خانگی

زمان آماده‌سازی کیک موز با گردو: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه کیک موز با گردو:

  • آرد: یک و نیم لیوان
  • بیکینگ سودا: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • کره: نصف لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • موز: 3 عدد (له‌شده)
  • گردو: نصف لیوان (نگین شده) و مقداری برای تزیین روی کیک (در صورت تمایل)
  • خامه: به مقدار لازم برای تزیین (در صورت تمایل)

روش آماده‌سازی کیک موز با گردو:

  1. ابتدا بیکینگ سودا، نمک و آرد را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  2. تخم‌مرغ را با وانیل در ظرفی هم زنید.
  3. قالب کیک را با کره چرب کنید سپس روی آن آرد بپاشید.
  4. فر را در دمای 350 درجه داغ کنید.
  5. کره را با شکر در همزن برقی هم بزنید.
  6. تخم‌مرغ را به مخلوط (کره و شکر) اضافه کنید سپس موز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  7. مخلوط (آرد، نمک و سویا) را به مخلوط (کره، شکر، موز و تخم‌مرغ) اضافه کنید و آن را با لیسک مخلوط‌کنید سپس گردو را اضافه کنید.
  8. مخلوط را در قالب کیک بریزید و آن را داخل فر به مدت 55 دقیقه بگذارید تا کاملاً پخته شود.
  9. کیک را از داخل فر خارج کنید و آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود سپس در صورت تمایل روی آن را با خامه و گردو تزیین کنید و در ظرف سرو قرار دهید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا