نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک موز با گردو خانگی

زمان آمادهسازی کیک موز با گردو: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه کیک موز با گردو:
- آرد: یک و نیم لیوان
- بیکینگ سودا: 1 قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- تخممرغ: 2 عدد
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- کره: نصف لیوان
- شکر: 1 لیوان
- موز: 3 عدد (لهشده)
- گردو: نصف لیوان (نگین شده) و مقداری برای تزیین روی کیک (در صورت تمایل)
- خامه: به مقدار لازم برای تزیین (در صورت تمایل)
روش آمادهسازی کیک موز با گردو:
- ابتدا بیکینگ سودا، نمک و آرد را در ظرفی مخلوطکنید.
- تخممرغ را با وانیل در ظرفی هم زنید.
- قالب کیک را با کره چرب کنید سپس روی آن آرد بپاشید.
- فر را در دمای 350 درجه داغ کنید.
- کره را با شکر در همزن برقی هم بزنید.
- تخممرغ را به مخلوط (کره و شکر) اضافه کنید سپس موز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط (آرد، نمک و سویا) را به مخلوط (کره، شکر، موز و تخممرغ) اضافه کنید و آن را با لیسک مخلوطکنید سپس گردو را اضافه کنید.
- مخلوط را در قالب کیک بریزید و آن را داخل فر به مدت 55 دقیقه بگذارید تا کاملاً پخته شود.
- کیک را از داخل فر خارج کنید و آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود سپس در صورت تمایل روی آن را با خامه و گردو تزیین کنید و در ظرف سرو قرار دهید.
نوش جان 😉