طرز تهیه کیک هویج و گردو؛ مغذی و خوشمزه

کیک هویج از کیکهایی است که آگه مطابق دستور عمل پخته نشود، نتیجه کار جالب نخواهد بود. به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیک حالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد زیاد است. معمولاً مرکز کیک هویج خمیری میشود و کیک بهاندازه کافی پف نمیکند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد میشود که حتماً از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید. بهخصوص مقدار هویج رنده شده را بههیچوجه تغییر ندهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج با گردو
- شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- تخممرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
- شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- هویج رنده شده: ۱ لیوان
- گردوی خردشده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
- بیکبنگ پودر: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه میتوانیم برای ۸ نفر کیک هویج با گردو بپزیم.
دستور پخت کیک هویج
ابتدا شکر و تخممرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتیکه پفکرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همچنین اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
سپس آرد، بیکینگپودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تأثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده میکنیم.
۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوطکنید و بعدازآن الک کنید.) با لیسک مواد رو بهصورت دورانی باهم مخلوطکنید تا یکدست شود.
مواد را داخل ظرف موردنظر که با کره یا روغن کاملاً چرب کردهاید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلالدندان چک کنید.
نکات پخت کیک هویج
نکته مهم: قبل از خارج کردن کیک هویج از فر، فر را خاموش کرده و در فر را بازکرده و کیک راکمی داخل فر نگهدارید و کیک را بلافاصله خارج نکنید، به دلیل اینکه بعضیاوقات امکان دارد پف کیک فروکش کند. بعدازاینکه کمی صبر کردید، سپس کیک را از فر در خارج کرده و بعدازاینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا کرده و بعد در ظرف موردنظر برمیگردانیم.