نان، کیک و شیرینی
کیک پرتقال؛ دستور پخت کیک پرتقالی ساده و خوشمزه
مواد لازم کیک پرتقالی ساده:
- تخم مرغ (جدا شده): ۶ عدد
- شکر: ۱ و یک دوم پیمانهٔ ۲۰۰ میلیلیتری ( دو قسمت شود)
- کره (آب شده): ۱ پیمانه
- آب پرتقال: ۱ پیمانه
- آرد: ۳ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده:
- زرده را با نصف شکر میزنیم تا سفید شود. رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم.
- نصف شکر را با کره آب کرده مخلوط کرده میزنیم.
- این دو مایع را با یکدیگر مخلوط کرده آب پرتقال را نیز اضافه میکنیم.
- آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا مایه یک دستی به دست آید.
- سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا سفت شود و به آرامی به طوری که فقط مخلوط شود به مواد بالا اضافه میکنیم.
- کیک را در قالب دلخواه ریخته و به مدت یک ساعت در فر 170 درجه در طبقه وسط میپزیم.
نوش جان 😉