بدون دسته بندی

کیک پوند؛ طرز تهیه کیک پوند چای سبز

مواد لازم کیک پوند چای سبز:

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود.
تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد. نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. در طی چهار مرحله به شکر و کره اضافه شود.
چای سبز پودر شده، ماچا یک قاشق غذاخوری
آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۹۰ گرم
بیکینگ پودر دو سوم قاشق چای‌خوری
شکلات سفید ۳۰ گرم
Amanattō لوبیای شیرین (در صورت امکان) ۵۰ گرم لوبیایی که با شکر پخته شده باشد یک نوع شیرینی سنتی ژاپنی محسوب می‌شود.

دما و زمان

  • کره و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • شکلات سفید را خرد کرده در داخل ظرفی قرار داده ظرف را داخل آب گرم گذاشته تا شکلات ذوب شود.
  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۶۰-۵۰ دقیقه

طرز تهیه کیک پوند چای سبز:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. نصف شکر را اضافه کرده می‌زنیم تا رنگ آن سفید شود. نصف دیگر شکر را هم افزوده تا مایه سفید شود.

۲. طی چهار مرحله تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

۳. پودر چای سبز یا ماچّا، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده از این به بعد از لیسک پلاستیکی برای مخلوط کردن استفاده می‌کنیم. بعد از اینکه مایه یک دست شد. شکلات ذوب شده را به مایه اضافه می‌کنیم. در آخر در صورت تمایل لوبیا شیرین را با مواد مخلوط می‌کنیم. کیک را در قالب پاند که اطراف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده ریخته و سپس با دو دست قالب را گرفته و بر روی سطح صافی چند با کوبیده یا با کف دست بر زیر قالب می‌زنیم.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته می‌پزیم. بعد از ۲۰ دقیقه که کیک در فر حرارت دید با کاردی که خیس شده است قسمت وسط خمیر را با کارد برش نسبتاً سطحی از طول کیک داده و می‌گذاریم بطور کلی به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه بپزد. یعنی بعد از برش ۴۰-۳۰ دقیقه در فر بماند و پخته شود. حتی اگر با کارد هم به کیک برش داده نشود کیک بطور طبیعی از وسط بر اثر بزرگ شدن خمیر برش خواهد خورد ولی با این برش شکل بعد از پخت آن منظم تر خواهد شد.

۵. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک چنگال را در کیک فرو کنید اگر خمیری به چنگال نچسبید کیک پخته است. قالب کیک را پس از درآوردن از فر بر روی کولر کیک بصورت یک پهلو گذاشته و کم کم کاغذ روغنی را از درون قالب بیرون کشیده تا کیک همراه با کاغذ از قالب جدا شود بعد از ۵ دقیقه کاغذ را از کیک جدا می‌کنیم می‌گذاریم کیک بر روی کولر کیک سرد شود.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا