نان، کیک و شیرینی
کیک چای؛ طرز تهیه کیک چای ساده و خوشمزه

مواد لازم کیک چای:
- آرد: ۲ پیمانهٔ ۲۰۰ میلیلیتری
- شکر: سه چهارم پیمانه
- بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری
- وانیل یا رنده پوست پرتقال: کمی
- نمک: کمی
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شیر: سه چهارم پیمانه
- روغن مایع: یک سوم پیمانه
- گردوی خرد شده: یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیک چای:
1. آرد، شکر، بیکینگپودر، وانیل یا پوست پرتقال رنده شده، نمک را در ظرفی الک میکنیم.
2. تخممرغها را با دست زده با شیر و روغن مخلوط میکنیم سپس با مواد بالا به دقت مخلوط کرده در آخر گردو را اضافه میکنیم.
3. در قالبهای کوچک نزدیک تا سر قالبها را پر میکنیم. با قالب بزرگ هم میتوان درست کرد.
4. در حرارت 180 درجه به مدت 25 دقیقه با قالب کوچک و 50 دقیقه با قالب بزرگ میپزیم.
نوش جان 😉