نان، کیک و شیرینی

کیک کاکائویی؛ دستور پخت کیک کاکائویی ساده خانگی

مواد لازم کیک کاکائویی:

نام مادهٔ غذایی مقدار
کره ۱۳۵ گرم یا سه چهارم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی‌لیتری
شکر ۲۲۵ گرم یا یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲۷۵ گرم یا ۲ و یک دوم پیمانه
نمک اندک
وانیل به میزان لازم
کاکائو (نوع پررنگ مناسب‌تر است) ۱۸ گرم یا ۳ قاشق قاشق غذاخوری
بیکنیگ پودر یک قاشق قاشق غذاخوری یا ۱۲ گرم
آب سرد یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم

دستور پخت کیک کاکائویی:

۱. کره و شکر را با تخم مرغ همزنی در ظرف بزرگی بهم بزنید تا سفید شود، زرده‌ها را نیز اضافه کرده بهم بزنید.

تبلیغات

۲. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، کاکائو، آب سرد را به تدریج اضافه کرده کمی بهم بزنید تا مواد قاطی شود.

۳. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود و با مواد بالا بصورت دورانی مخلوط کنید.

۴. مایه را در قالب ریخته به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه بپزید.

۵. کیک را بعد از اینکه از قالب جدا کردید بر روی یک توری قرار دهید و کیک را به دو قسمت ببرید که بخار آن خارج شود.

تبلیغات

۶. کیک را می‌توان با حدود ۳۰۰ گرم خامه یا تنها با پودر قند تزئین کرد.

نوش جان 😉

4.6/5 - (9 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا