نان و شیرینی

کیک کاکائویی؛ دستور پخت کیک کاکائویی ساده خانگی

مواد لازم کیک کاکائویی:

نام مادهٔ غذاییمقدار
کره۱۳۵ گرم یا سه چهارم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی‌لیتری
شکر۲۲۵ گرم یا یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
آرد۲۷۵ گرم یا ۲ و یک دوم پیمانه
نمکاندک
وانیلبه میزان لازم
کاکائو (نوع پررنگ مناسب‌تر است)۱۸ گرم یا ۳ قاشق قاشق غذاخوری
بیکنیگ پودریک قاشق قاشق غذاخوری یا ۱۲ گرم
آب سردیک پیمانه یا ۲۰۰ گرم

دستور پخت کیک کاکائویی:

۱. کره و شکر را با تخم مرغ همزنی در ظرف بزرگی بهم بزنید تا سفید شود، زرده‌ها را نیز اضافه کرده بهم بزنید.

۲. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، کاکائو، آب سرد را به تدریج اضافه کرده کمی بهم بزنید تا مواد قاطی شود.

۳. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود و با مواد بالا بصورت دورانی مخلوط کنید.

۴. مایه را در قالب ریخته به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه بپزید.

۵. کیک را بعد از اینکه از قالب جدا کردید بر روی یک توری قرار دهید و کیک را به دو قسمت ببرید که بخار آن خارج شود.

۶. کیک را می‌توان با حدود ۳۰۰ گرم خامه یا تنها با پودر قند تزئین کرد.

نوش جان 😉

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن