نان و شیرینی

کیک گردویی؛ طرز تهیه کیک گردویی ساده در منزل

مواد لازم کیک گردویی:

  • تخم مرغ جدا شده: ۶ عدد
  • کره: یک پیمانهٔ ۲۰۰ میلی‌لیتری
  • شکر: یک و یک چهارم پیمانه
  • آرد الک شده: ۲ و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
  • وانیل: کمی
  • شیر: یک پیمانه
  • گردوی خرد شده: یک دوم پیمانه

طرز تهیه کیک گردویی:

  1. کره و شکر را داخل ظرف گودی می‌زنیم تا سفید شود. زرده‌های تخم مرغ را نیز با فاصله به مخلوط اضافه کرده کرده و به خوبی هم می‌زنیم.
  2. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و شیر را نیز به‌ تدریج به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. سپس گردو را اضافه کنید.
  4. سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید تا سفت شود سپس بصورت دورانی با مواد قاطی کنید.
  5. مواد را در قالب دلخواه ریخته و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

نوش جان 😉

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن