نان، کیک و شیرینی

گوشفیل؛ طرز تهیه گوشفیل خانگی ساده و خوشمزه

گوش فیل یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایران است.

مواد لازم گوش فیل:

  • تخم مرغ: ۱عدد
  • شیر: نصف فنجان
  • شربت: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • ماست: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره: ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
  • هل، وانیل، گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه گوش فیل:

طرز تهیه شربت گوشفیل:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:

1. تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید. زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید.

2. خمیر را با وردنه صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می‌توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره‌های اضافی آن نیز گرفته شود. می‌توانید خمیر را نیز با قالبهای ستاره‌ای یا گل نیز شکل دهید.

نوش جان 😉

2/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا