سلامت جنسی

خواص و فواید انبه برای مردان

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به خواص انبه برای افزایش باروری و درمان زود انزالی مردان میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

انبه (نام علمی:Mangifera) میوه‌ ای گرمسیری و گیاه آن از سرده های تیرهٔ سنجدیان است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوب‌شرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر کاربرد دارد. برگ‌های درخت انبه نیز مورد استفاده‌های زینتی قرار می‌گیرد.

خواص انبه برای افزایش باروری و درمان زود انزالی مردان

انبه از جمله میوه هایست که مصرف آن کیفیت اسپرم ها را بالا می برد و قدرت بارور کردن مردان را افزایش می دهد. مردان با داشتن رژیم غذایی که شامل آنتی اکسیدان‌های قوی است، دارای سلول‌های جنسی سالم‌تری هستند.
تحقیقات دانشمندان استرالیایی نشان داده، بهترین درمان سلول جنسی آسیب دیده مرد مصرف 2 نوع آنتی اکسیدان قوی به نام ویتامین ای و بتا کاروتن است.
انبه میزان مایع منی را در مردان افزایش داده و باعث رابطه جنسی طولانی تر و بهتر برای مردانی می شود که دچار زود انزالی هستند.

روش انتخاب انبه مناسب

رسیده بودن انبه را نمی‌توان بر اساس رنگ پوستش تشخیص داد. تلاش کنید تا انبه‌های تازه و رسیده که بر اثر فشار کمی فرو می‌روند را انتخاب کنید.
میوه‌هایی که لک‌های سیاه فراوانی بر روی پوستشان وجود دارد، به هیچ وجه انتخاب مناسبی نیستند و باید از آنها اجتناب نمائید. فرایند رسیدن انبه در دمای اتاق نیز متوقف نمی‌شود. طعم انبه کم و بیش خنک بسیار مطلوب است.
یکی از بهترین روش‌های لذت بردن از انبه این است که آن را تازه خرد کرده البته خالی، بدون هیچ افزودنی دیگر، میل کنید.

انبهخواص انبه برای مردان

روش افزودن انبه به رژیم غذایی

  • سالاد میوه‌های گرمسیری، ترکیبی از پاپایا، آناناس و انبه تهیه کنید.
  • برای چشیدن طعم تازه میوه به لیوان لیموناد، چای سرد یا آب خود چند تکه انبه بیافزائید و هم بزنید.
  • با مخلوطی از پاپایا، انبه و فلفل قرمز سسی تازه درست کنید و روی ساندویچ ماهی محبوبتان بریزید.
  • چند برش انبه یخ‌زده را به اسموتی خود بیافزائید.

ارزش غذایی و خواص انبه

این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می‌آید، طوری‌که مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می‌شود. این میوه اندیس گلایسمی بالایی نیز دارد، یعنی وقتی مصرف شود، قند خون به یکباره افزایش پیدا می‌کند و موجب ترشح هورمون انسولین می‌شود. با ترشح این هورمون، قند به داخل سلول‌ها وارد شده و دوباره افت پیدا می‌کند.

انبه میوه‌ای سرشار از فیبر، ویتامین ث، ویتامین آ و آنتی‌ اکسیدان است. این میوه موجب تقویت دستگاه گوارش و کلیه نیز می‌شود، و به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری می‌کند.

جدول ارزش غذایی انبه

انرژی۲۵۰ کیلوژول (۶۰ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها۱۵ g
قندها۱۳٫۷
فیبر۱٫۶ g
چربی۰٫۳۸ g
پروتئین۰٫۸۲ g
ویتامین آی معادل۵۴ میکروگرم (۶٪)
– بتاکاروتن۶۴۰ میکروگرم (۶٪)
– لوتئین و زآکسانتین۲۳ μg
ویتامین ب۱ (تیامین)۰٫۰۲۸ میلی‌گرم (۲٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین)۰٫۰۳۸ میلی‌گرم (۳٪)
ویتامین ب۳ (نیاسین)۰٫۶۶۹ میلی‌گرم (۴٪)
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵)۰٫۱۹۷ میلی‌گرم (۴٪)
ویتامین ب۶۰٫۱۱۹ میلی‌گرم (۹٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹)۴۳ میکروگرم (۱۱٪)
ویتامین C۳۶٫۴ میلی‌گرم (۶۱٪)
ویتامین E۰٫۹ میلی‌گرم (۶٪)
ویتامین K۴٫۲ میکروگرم (۴٪)
کلسیم۱۱ میلی‌گرم (۱٪)
آهن۰٫۱۶ میلی‌گرم (۱٪)
منیزیم۱۰ میلی‌گرم (۳٪)
منگنز۰٫۰۶۳ میلی‌گرم (۳٪)
فسفر۱۴ میلی‌گرم (۲٪)
پتاسیم۱۶۸ میلی‌گرم (۴٪)
سدیم۱ میلی‌گرم (۰٪)
روی۰٫۰۹ میلی‌گرم (۱٪)

 

4.4/5 - (17 امتیاز)
منبع
jameaepouyawikipedia

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا