نوشیدنی ها

طرز تهیه چای لیمو عمانی عراقی (به روش عربی)

چای لیمو عمانی عربی (چای لیمو عمانی عراقی) نیز معروف است از لیمو عمانی سیاه تشکیل شده است. از لیمو عمانی سیاه بیشتر در نوشیدنی‌ها و چای استفاده می‌شود زیرا دارای تلخی و ترشی کمتری است و از لیمو عمانی قهوه‌ای برای پخت و پز استفاده می‌شود.

زمان آماده‌سازی: 25 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم چای لیمو عمانی در عراق:

  • لیمو عمانی سیاه6 عدد
  • شکر1 لیوان
  • آب1 لیتر
  • هل6  عدد
  • گلاب2 قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید: خواص لیمو عمانی برای لاغری، فشار خون و چربی خون

طرز تهیه چای لیمو عمانی در عراق:

  1. ابتدا لیمو عمانی را خرد کرده و هسته آن را خارج کنید و دور بیندازید (هسته  لیمو عمانی، شربت را تلخ می‌کند).
  2. لیمو عمانی، آب و شکر را در قوری روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود و آب به دمای جوش برسد.
  3. پس از جوشیدن آب، هل را آسیاب کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  4.  گلاب را اضافه کنید و سر قوری را ببندید.
  5. هنگامی که چای لیمو عمانی خوش رنگ شد زیر اجاق را خاموش کنید.
  6. چای را از صافی بگذرانید و در لیوان سرو قرار دهید.
  7. چای لیمو عمانی عربی شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

4.2/5 - (15 امتیاز)
منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا