نوشیدنی ها
طرز تهیه چای لیمو عمانی عراقی (به روش عربی)
![چای لیمو عمانی عراقی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/چای-سیاه-با-لیمو-امانی-عمانی-دستور-اصلی-عکس.jpg)
چای لیمو عمانی عربی (چای لیمو عمانی عراقی) نیز معروف است از لیمو عمانی سیاه تشکیل شده است. از لیمو عمانی سیاه بیشتر در نوشیدنیها و چای استفاده میشود زیرا دارای تلخی و ترشی کمتری است و از لیمو عمانی قهوهای برای پخت و پز استفاده میشود.
زمان آمادهسازی: 25 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم چای لیمو عمانی در عراق:
- لیمو عمانی سیاه: 6 عدد
- شکر: 1 لیوان
- آب: 1 لیتر
- هل: 6 عدد
- گلاب: 2 قاشق غذاخوری
همچنین بخوانید: خواص لیمو عمانی برای لاغری، فشار خون و چربی خون
طرز تهیه چای لیمو عمانی در عراق:
- ابتدا لیمو عمانی را خرد کرده و هسته آن را خارج کنید و دور بیندازید (هسته لیمو عمانی، شربت را تلخ میکند).
- لیمو عمانی، آب و شکر را در قوری روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود و آب به دمای جوش برسد.
- پس از جوشیدن آب، هل را آسیاب کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- گلاب را اضافه کنید و سر قوری را ببندید.
- هنگامی که چای لیمو عمانی خوش رنگ شد زیر اجاق را خاموش کنید.
- چای را از صافی بگذرانید و در لیوان سرو قرار دهید.
- چای لیمو عمانی عربی شما آماده سرو است.
نوش جان