خورشها و قلیهها
گولاش؛ طرز تهیه خورش گولاش مجارستانی
مناسب برای: 6 نفر
تبلیغات
مواد لازم خورش گولاش:
- گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان: ۱ کیلو
- روغن: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
- پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- سیر: ۲ تا ۳ دانه
- گوجه فرنگی: نیم کیلو
- فلفل سبز دلمه: ۳ تا ۴ عدد
- آرد: ۱ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش گولاش:
1. گوشت را به شکل مکعبهای کوچک میبریم و میشوییم.
2. گوشت را با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم و در ظرف را میبندیم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم. میگذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود.
3. فلفل دلمه ای را خرد کرده داخل گوشت میریزیم. بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و بهم میزنیم و میگذاریم آب گوشت کاملاً تبخیر شود.
تبلیغات
4. روی گوجهفرنگی ها مقداری آب جوش ریخته پوست آنها را میگیریم و گوجهفرنگیها را خرد کرده تخم آنها را جدا مینماییم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش میدهیم به طوری که گوجه فرنگیها له نشوند بهقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف میکشیم.