مختلف
طرز تهیه جلاب لامردی خوشمزه
جُلاّب یک نوع غذای محلی استان فارس میباشد که در نقاط مختلف شهرستانهای لامرد و مهر از این غذا استفاده میکنند. معمولاً این نوع غذا در زمستان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
تبلیغات
مواد مورد نیاز جلاب لامرد:
- تخم شاهی
- زنجبیل
- شکر
همه مواد به مقدار مساوی
طرز تهیه جلاب لامرد:
زنجبیل را آسیاب نموده و آن را با روغن سرخ نمایید و سپس شکر به اضافه مقداری آب به آن اضافه شود به اندازهای که نسوزد آن را تفت داده و سپس تخم شاهی را به آن اضافه نموده و دوباره آن را تفت دهید و بعد از خنک شدن آن را مصرف نمایید.
نوش جان 😉
تبلیغات