مختلف

طرز تهیه جلاب لامردی خوشمزه

جُلاّب یک نوع غذای محلی استان فارس می‌باشد که در نقاط مختلف شهرستان‌های لامرد و مهر از این غذا استفاده می‌کنند. معمولاً این نوع غذا در زمستان بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد مورد نیاز جلاب لامرد:

همه مواد به مقدار مساوی

طرز تهیه جلاب لامرد:

زنجبیل را آسیاب نموده و آن را با روغن سرخ نمایید و سپس شکر به اضافه مقداری آب به آن اضافه شود به اندازه‌ای که نسوزد آن را تفت داده و سپس تخم شاهی را به آن اضافه نموده و دوباره آن را تفت دهید و بعد از خنک شدن آن را مصرف نمایید.

نوش جان 😉

3.4/5 - (7 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا