سس ها

طرز تهیه سس سیب خانگی مرحله به مرحله

تهیه این سس خوشمزه، بسیار آسان است و در عین سادگی می‌توان به‌عنوان اسنک، دسر و یا سس در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد. البته پیشنهاد ما سرو کردن با بستنی وانیلی است. برای آشنایی با طرز تهیه این سس با ما در ادامه همراه باشید.

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه سس سیب:

  • سیب پوست گرفته، بدون هسته و خردشده: 1 کیلوگرم
  • پوست لیموترش  (پودر شده – یا دو نوار باریک پوست لیموی تازه): 3/4 قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • شکر قهوه‌ای: 30 گرم
  • شکر: 30 گرم
  • آب: 120 میلی‌لیتر
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس سیب:

  1. مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکرشده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما می‌توانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب‌هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید.
  2. همه مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید.
  3. سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه).
  4. مواد باقیمانده را پوره‌کنید تا کاملاً یکدست شوند.

می‌توانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

نکته: این سس را می‌توان در ظرف دربسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریباً یک ماه نگهداری کرد.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
parsinebeytooteگردآوری و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا