رپورتاژ آگهی

چطور نرم افزارها را بهتر یاد بگیریم؟ (با تاکید بر فتوشاپ)

در این مطلب چند ترفند برای یادگیری بهتر هر نرم افزاری را معرفی می کنیم. با مثال فتوشاپ ادامه می دهیم. (ضمنا فتوشاپ را از اینجا می توانید رایگان یاد بگیرید)

تبلیغات

یک شبه نمی‌شود ره صد ساله رفت و وقتی قصد انجام کار سخت و دشواری دارید بهتر است آن‌ را آرام آرام و قدم به قدم پیش‌ ببرید. یادگرفتن فوتوشاپ هم کار آسانی نیست. با باز شدن پنجره فوتوشاپ دنیای جدید و ناشناخته‌ای به رویتان باز می‌شود که حتی قادر به شناخت قوانین حاکم بر‌ آن هم نیستید.

پس اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چطور از فوتوشاپ استفاده کنید، اول باید عجله را کنار بگذارید و با صبر و حوصله به راهکارهایی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم خوب گوش دهید.

۱- پیش از هر چیز مفاهیم و اصول اولیه گرافیک دیزاین را یاد بگیرید

بدون یاد گرفتن مفاهیم اصلی گرافیک دیزاین سراغ فوتوشاپ رفتن کاری بی‌معنیست. به هر حال شما تازه کار هستید و از مفاهیمی همچون هم‌ترازی، کنتراست، فضای منفی، ریتم و کلی چیز عجیب و غریب دیگر سر در نمی‌آورید. پس بهترین کار این است که اول به سراغ گرافیک دیزاین بروید و برای حرفه‌ای شدن در فوتوشاپ اول مفاهیم و اصول اساسی آن را یاد بگیرید.

تبلیغات

برای یادگیری مفاهیم گرافیک دیزان هم نیازی به کلاس رفتن و کلی وقت بیرون از خانه صرف کردن نیست. دوره‌های آموزشی خوبی در اینترنت یافت می‌شوند که با نشستن و توجه کردن به آموزش‌های آن‌ها می‌توان اصول گرافیک دیزاین را فوت آب شد.

از میان این دوره‌های آموزشی آنلاین، می‌توان به Canva Design School اشاره کرد که به حق یکی از بهترین‌‌هاست.

۲- با محیط فوتوشاپ آشنایی پیدا کنید

به دنبال یک راهنمای خوب برای درک بهتر محیط فوتوشاپ می‌گردید؟ خود ادوبی بهترین راهنمایی است که می‌توانید پیدا کنید. در وبسایت این شرکت صفحه‌ای به نام Get Started with Photoshop وجود دارد که در آن هر چه برای آشنایی بیشتر با محیط فوتوشاپ نیاز بوده گفته شده.

علاوه بر این، صفحه دیگری هم به نام Workspace basics support page در این وبسایت وجود دارد که بهتر است آن را بوکمارک کنید تا اگر به مشکلی خوردید به سراغش بروید.

تبلیغات

با همه این تفاسیر، خود فوتوشاپ هم راهنمای ابزار مفیدی دارد که با متن و ویدیو نحوه استفاده از ابزار مختلف را به شما یاد می‌دهد. فقط کافیست برای فعال شدن این ویژگی نشانگر ماوس خود را روی ابزار مختلف ببرید تا توضیحات لازم در مقابلتان ظاهر شوند.

چطور نرم افزارها را بهتر یاد بگیریم؟ (با تاکید بر فتوشاپ)

۳- روزی یک ابزار انتخاب کنید

پالت ابزار فوتوشاپ که در سمت چپ پنجره آن قرار گرفته، با اینکه باریک و مختصر به نظر می‌آید اما پر از ابزار مخفی است. فقط کافیست ماوس خود را روی برخی از ابزار موجود در این پالت ببرید تا تازه بفهمید چند گزینه‌ دیگر هم هستند که از وجودشان بی‌خبر بودید. به طور کلی فوتوشاپ نزدیک به ۶۵ ابزار مختلف دارد که از آن‌ها می‌شود برای سلکشن، برش زدن، روتوش کردن، رنگ آمیزی، ترسیم و چندین کار دیگر استفاده کرد.

برای اینکه یاد بگیرید چطور از این ابزار گوناگون و پیچیده استفاده کنید به ناچار مجبور به امتحان یک به یک آن‌ها هستید. البته با یک جا امتحان کردن همه آن‌ها ظرف یکی دو ساعت، کاری از پیش نمی‌برید و مطمئن باشید با این کار پس از گذشت چند ساعت همه چیز را فراموش خواهید کرد.

تبلیغات

به همین خاطر یک پیشنهاد برایتان داریم: هر روز فقط به سراغ یک ابزار بروید و سعی کنید با تحقیق درباره آن‌ بیشتر در موردش بیاموزید. برای مثال روزی که می‌خواهید کارکرد مجیک وند را یاد بگیرید، اول به سراغ فوتوشاپ بروید و چندین بار عملکرد این ابزار را روی تصاویر مختلف مورد بررسی قرار دهید.

۴- روی مهارت های کوچک تمرکز کنید

فوتوشاپ نرم‌افزاری است که هر عکاسی باید کار کردن با آن را یاد بگیرد. شکی در این موضوع نیست و اگر عکاسی نحوه استفاده از فوتوشاپ را بلد نباشد مسلما یک جای کارش می‌لنگد. اما می‌دانستید که می‌شود در فوتوشاپ ویدیو هم ویرایش کرد؟

شاید ندانید اما می‌شود در فوتوشاپ حتی روی تایپوگرافی پوسترها هم کار کرد. جالب‌تر اینکه با فوتوشاپ می‌توان به طراحی ایمیل، خبرنامه HTML یا حتی تی‌شرت هم پرداخت. در نرم افزار ورد یا نرم افزار اکسل هم می توانید این موارد را طراحی کنید. آموزش اکسل

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا