پست ویژهمربا و ترشیجات

فوت و فن‌های تهیه سه مربای خوشمزه و خوش عطر با میوه‌های تابستانی

یکی از رایج‌ترین راه‌ها برای حفظ و نگه داری طولانی مدت از میوه‌های خوش طعم و خوش عطر فصل زمستان و استفاده از آن‌ها در دیگر فصول سال، تهیه مربا از آن‌هاست. به این وسیله شما می‌توانید علاوه بر مصرف عادی و روزمره از مرباهای فصل تابستان از آن‌ها برای تهیه و تزئین انواع کیک، شیرینی و چیز کیک نیز استفاده کنید و به این وسیله به مهمانی‌های رسمی و یا خانوادگی خود رنگ و لعاب خاصی را ببخشید. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید وعده صبحانه خود را همراه با مرباهای مختلف سرو کنید و یا از علاقمندان به دنیای کیک و شیرینی‌های خوشمزه هستید، با ما همراه باشید تا با فوت و فن‌های طرز تهیه سه مربای محبوب در بین ایرانیان، یعنی مربای آلبالو، زرد آلو و انجیر آشنا شوید!

طرز تهیه سه سوته مربای آلبالوی خانگی

پیش از پرداختن به طرز تهیه مربای آلبالوی خانگی، بهتر است در ابتدا با لیست مواد مورد نیاز برای تهیه آن آشنا شوید. شما برای تهیه مربای آلبالو به 1 کیلوگرم آلبالو، 1 الی 1.5 کیلوگرم شکر (بسته به ترش و یا شیرین بودن آلبالوها)، 1 قاشق غذا خوری آب لیمو و  نوک 1 قاشق چای خوری وانیل نیاز دارید. در ادامه نیز صفرتا صد مراحل تهیه مربای آلبالوی خانگی به آسان‌ترین حالت ممکن آورده شده است:

  • جدا کردن هسته آلبالوها و خواباندن آن‌ها در شکر به مدت 1 الی 2 روز ( در مدت زمان مذکور لازم است ظرف محتوی آلبالوهای آغشته شده به شکر در یخچال نگهداری شود.)
  • پختن آلبالو و شکر برای مدت زمانی در حدود نیم ساعت
  • اضافه کردن اب لیمو و وانیل به ظرف محتوی شکر و آلبالوها و هم زدن آن‌ها به خوبی (بعد از آنکه ترکیب آلبالو و شکر به غلظت مورد نظر رسید)

فوت و فن‌های تهیه سه مربای خوشمزه و خوش عطر با میوه‌های تابستانی

تهیه مربای زرد آلو خانگی به سبک حرفه‌ای‌ها

طرز تهیه مربای زرد آلو خانگی عینا شبیه به مراحل ذکر شده برای تهیه مربای آلبالو است. دقت داشته باشید که نسبت مواد مورد نیاز برای تهیه این مربا به صورت 1 کیلوگرم زرد آلو، 600 گرم شکر، 1 قاشق غذا خوری آب لیمو و 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده است. دقت داشته باشید که مدت زمان کافی برای جوشیدن مواد این مربا کمتر از سایر مرباها است چراکه اگر زرد آلو بیش از حد پخته شود له می‌شود. زمان مناسب برای اضافه کردن دم کرده زعفران نیز 5 دقیقه آخر پخت زرد آلوهاست!

فوت و فن‌های تهیه سه مربای خوشمزه و خوش عطر با میوه‌های تابستانی

مربای انجیر خانگی و فوت و فن‌های تهیه آن

اگر توضیحات بیان شده در دو رسپی پیشین را به خوبی متوجه شده باشید در پروسه طرز تهیه مربای انجیر با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. چرا که مراحل در تهیه این مربا نیز عینا شبیه مراحل تهیه مربای آلبالو و یا زرد آلو است. نسبت مواد مورد نیاز برای تهیه این مربای خوشمزه نیز به صورت 1 کیلوگرم انجیر، 750 گرم شکر، 1 قاشق غذا خوری آب لیمو، 1 قاشق غذا خوری گلاب و 2 لیوان آب است!

فوت و فن‌های تهیه سه مربای خوشمزه و خوش عطر با میوه‌های تابستانی

مجله اینترنتی اسنپ اکسپرس مگ، دروازه‌ای به سمت یادگیری مهارت‌های آشپزی

اگر به دنبال آشنایی با طرز تهیه انواع مواد غذایی مختلف از انواع خورشت‌ها گرفته تا انواع مختلف کیک، شیرینی، مربا و حتی نوشیدنی‌های رنگارنگ هستید می‌توانید به مقالات گردآوری شده در مجله اینترنتی اسنپ اکسپرس مگ مراجعه کنید. در این مقالات صفر تا صد مراحل تهیه مواد غذایی مختلف از صفر تا صد بیان شده اند!

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا