نان، کیک و شیرینی

بادام سوخته؛ طرز تهیه بادام سوخته خانگی

بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و ره‌آورد استان فارس و کردستان است.

مواد لازم بادام سوخته خانگی:

  • بادام: نیم کیلو
  • شکر: ۷۵۰ گرم

طرز تهیه بادام سوخته خانگی:

بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی می‌ریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم. گاهی بهم می‌زنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال می‌ریزیم و می‌گذاریم سرد شود و دست می‌مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.

بعد شکر را در ظرفی می‌ریزیم. دوباره روی آتش می‌گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و به شکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده می‌ریزیم بهم می‌زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب می‌کنیم و بادام سوخته را در سینی می‌ریزیم و با قاشق بادام‌ها را از هم جدا میکنیم. می‌گذاریم کاملاً سرد شود.

بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.

3.8/5 - (5 امتیاز)
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا