مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی بیور (ترشی فلفل همدانی)

در همدان نوعی فلفل هست به نام «فلفل بیور». این فلفل‌ها شیرین و بسیار خوش‌طعم هستن.

مواد لازم ترشی بیور:

  • فلفل بیور: ۵۰۰ گرم
  • سرکه: ۷۵۰ میلی‌لیتر
  • نمک: یک قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه ترشی بیور:

اول فلفل‌ها را خوب می‌شوییم. قابلمه را پر از آب می‌کنیم و می‌گذاریم جوش بیاید. حالا فلفل‌ها را در آبجوش می‌ریزیم و ۱۰ ثانیه بعد آبکش می‌کنیم فلفل‌ها را روی حوله آشپزخانه پهن می‌کنیم تا کاملا خشک شود. در این مدت یک سوزن به هر کدام از فلفل‌ها می‌زنیم تا بعدا سرکه وارد آن شده و خوب جا بیفتد. سرکه و نمک را در قابلمه جوش می‌آوریم و بعد فلفل‌ها را در آن می‌ریزیم و پنج دقیقه صبر می‌کنیم. مدت بیشتر باعث له شدن فلفل‌ها می‌شود حرارت را خاموش کرده و می‌گذاریم کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه ریخته و در آن را سفت می‌کنیم. ترشی ما بعد از یک هفته جا می‌افتد.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا