مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی چغاله بادام

مواد لازم ترشی چغاله بادام:

  • چاغاله بادام: ۱ کیلو
  • نمک: به مقدار لازم
  • سرکه: به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

طرز تهیه ترشی چغاله بادام:

ابتدا چغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید و درون سبد بگذارید تا آبش حسابی تخلیه گردد و به مدت یک شب تا صبح روی یک پارچه نخی قرار دهید تا کاملا آبی که درون پوستش جمع شده خشک شود تا آب موجب کپک زدن آن نگردد. فردای آن روز چاغاله را درون شیشه مناسب بریزید و به مقدار دلخواه لابه لای آن نمک بپاشید. سپس که شیشه پر شد سرکه روی آن ریخته و درب ظرف را خیلی محکم ببندید که مطلقا هوا نکشد و در جای سرد و خنک قرار دهید.

5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا