سس ها

طرز تهیه دیپینگ سس گواکامولی خانگی

گواکامولی چیست؟

گواکامولی دیپی است که از آووکادو درست می‌شود و در اصل متعلق به کشور مکزیک است. شاید بتوان گفت تنها چیزی که برای تهیه این دیپ نیاز دارید آووکادو و کمی نمک است. البته شما می‌توانید کمی آب‌لیمو به آن اضافه کنید. ترفند درست کردن یک گواکامولی عالی استفاده از آووکادوی خوب و رسیده است. آووکادویی که نرسیده باشد طعم خوبی نخواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه سس گواکامولی:

  • آووکادوی رسیده: دو عدد
  • نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: دو قاشق غذاخوری تا یک‌چهارم پیمانه
  • فلفل تند: یک الی دو عدد
  • گشنیز: دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • گوجه‌فرنگی خردشده: یک‌دوم

طرز تهیه سس گواکامولی:

  1. آووکادو را برش دهید و دانه آن را خارج نمایید. درون آن را با یک چاقو یا قاشق دربیاورید و در یک‌کاسه بریزید.
  2. با استفاده از یک چنگال آن را له کنید.
  3. نمک و آب‌لیمو را به آووکادو اضافه نمایید. اسید موجود در لیمو تعادل خوبی با آووکادو برقرار می‌کند. پیاز خردشده، گشنیز، فلفل سیاه و فلفل چیلی (فلفل تند) را به آن اضافه کنید. اگر دوست ندارید طعم تندی داشته باشید می‌توانید فلفل تند را حذف کنید.
  4. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال نگه‌دارید. قرار دادن گوجه‌فرنگی در یخچال طعمان را تغییر خواهد داد بنابراین اگر می‌خواهید گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید بهتر است این کار را هنگام سرانجام دهید.

مواد جایگزین:

  • برای اینکه گواکامولی سریعی داشته باشید می‌توانید یک‌چهارم پیمانه سس سالسا را با آووکادوی له‌شده ترکیب نمایید.
  • شما می‌توانید در گواکامولی خود از آناناس، توت‌فرنگی و انبه استفاده کنید. سعی کنید همه‌چیز را تجربه نمایید.
  • یکی از ساده‌ترین نوع گواکامولی، استفاده از آووکادو به همراه نمک است.
  • برای اینکه طعم خوبی به گواکامولی خود بدهید می‌توانید از پنیر یا خامه‌ترش استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

منبع
akaupگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا