سس ها
طرز تهیه دیپینگ سس گواکامولی خانگی
گواکامولی چیست؟
گواکامولی دیپی است که از آووکادو درست میشود و در اصل متعلق به کشور مکزیک است. شاید بتوان گفت تنها چیزی که برای تهیه این دیپ نیاز دارید آووکادو و کمی نمک است. البته شما میتوانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. ترفند درست کردن یک گواکامولی عالی استفاده از آووکادوی خوب و رسیده است. آووکادویی که نرسیده باشد طعم خوبی نخواهد داشت.
مواد لازم برای تهیه سس گواکامولی:
- آووکادوی رسیده: دو عدد
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
- پیاز خردشده: دو قاشق غذاخوری تا یکچهارم پیمانه
- فلفل تند: یک الی دو عدد
- گشنیز: دو قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به میزان دلخواه
- گوجهفرنگی خردشده: یکدوم
طرز تهیه سس گواکامولی:
- آووکادو را برش دهید و دانه آن را خارج نمایید. درون آن را با یک چاقو یا قاشق دربیاورید و در یککاسه بریزید.
- با استفاده از یک چنگال آن را له کنید.
- نمک و آبلیمو را به آووکادو اضافه نمایید. اسید موجود در لیمو تعادل خوبی با آووکادو برقرار میکند. پیاز خردشده، گشنیز، فلفل سیاه و فلفل چیلی (فلفل تند) را به آن اضافه کنید. اگر دوست ندارید طعم تندی داشته باشید میتوانید فلفل تند را حذف کنید.
- روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال نگهدارید. قرار دادن گوجهفرنگی در یخچال طعمان را تغییر خواهد داد بنابراین اگر میخواهید گوجهفرنگی به آن اضافه کنید بهتر است این کار را هنگام سرانجام دهید.
مواد جایگزین:
- برای اینکه گواکامولی سریعی داشته باشید میتوانید یکچهارم پیمانه سس سالسا را با آووکادوی لهشده ترکیب نمایید.
- شما میتوانید در گواکامولی خود از آناناس، توتفرنگی و انبه استفاده کنید. سعی کنید همهچیز را تجربه نمایید.
- یکی از سادهترین نوع گواکامولی، استفاده از آووکادو به همراه نمک است.
- برای اینکه طعم خوبی به گواکامولی خود بدهید میتوانید از پنیر یا خامهترش استفاده کنید.