کیک پنیر اسفنجی؛ طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیر خامه ای
کیک پنیر یا چیزکیک شیرینی مغذی و پرمایهای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامهای و دیگر افزودنیها تهیه میشود.
برای تهیه کیک پنیر غالباً از پنیر خامهای و پنیر ماسکارپونه استفاده میشود. این نوع کیکها دو نوع دارند که یا پختهشده هستند یا غیرپخته که پس از آمادهسازی در یخچال گذاشته میشوند تا آماده و سفت گردند.
در این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیر خامه ای به صورت غیرپخته را بیان خواهم نمود.
مواد لازم کیک پنیر اسفنجی:
- کره: نصف فنجان
- خرده کراکر سبوس دار: دو فنجان (حدود 22 عدد)
مواد روی خمیر:
- پودر ژله لیمویی: یک بسته کوچک
- آب جوش: یک فنجان
- شکر: یک فنجان
- پنیر خامهای: صد گرم
- آناناس خرد شده (بدون آب): یک قوطی
- شیر تغلیظ شده سرد: دو فنجان
- آب نصف لیمو
طرز تهیه کیک پنیر اسفنجی:
1. کره را آب کرده و خردههای کراکر را به آن اضافه کنید. نصف فنجان از مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را کف یک قالب کیک ریخته و آن را فشرده کنید.
2. ژلاتین را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
3. در ظرفی دیگر شکر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا به شکل خامه درآید. شیر و سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود.
4. ژله و مخلوط پنیر را با هم مخلوط کنید. آناناس را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط بدست آمده را روی خمیر سرد شده بریزید و نصف فنجان از خمیر کنار گذاشته شده را روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید روی آن مغزهای خوراکی دلخواه بریزید. آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نوش جان 😉