مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی با سرکه سفید

مواد لازم ترشی آلبالو:

  • آلبالوی تازه: ۱ کیلو
  • سرکه: به مقدار لازم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی آلبالو:

ابتدا آلبالو ها را پاک کرده و تمیز می شوییم و میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود. درون شیشه ریخته و به مقداری که روی آلبالوها را کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر بدان افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد. یک قاشق مرباخوری شکر کافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم میکند. این ترشی برای تزیین سفرهای میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد.

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا