سس ها

طرز تهیه سس نعناع خانگی و خوشمزه

سس نعناع مصارف زیادی دارد اما بیشتر برای مزه دادن به غذاهای گوشتی و کوفته ریزه بکار برده می‌شود.

تبلیغات

مواد لازم تهیه سس نعناع:

  • سرکه: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: 1 قاشق مرباخوری
  • آب: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • نعناع تازه و خرد شده: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سس نعناع:

1. برگ گل نعناع را از ساقه‌اش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و همش بزنید تا شکر حل گردد.

2. آنگاه نعناع و سرکه در آن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید.

3/5 - (8 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksdelgarmگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا