سس ها

طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا ایتالیایی:

  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 عدد (له‌شده)
  • اوریگانو یا پونه کوهی: 1 قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
  • گوجه: 4 عدد (پوست شده و رنده شده)
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی سس پیتزا ایتالیایی:

  1. ابتدا روغن‌زیتون را روی حرارت متوسط داغ کنید.
  2. سیر را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه سرخ‌کنید.
  3. اوریگانو و گوجه را اضافه کنید و بگذارید مخلوط به مدت 25 دقیقه روی حرارت کم بجوشد تا زمانی که مخلوطی غلیظ به دست آید.
  4. نمک، شکر و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  5. زیر گاز را خاموش‌کنید و بگذارید سرد شود.
  6. مخلوط را در ظرف درب دار قرار دهید و سر آن را تا زمان استفاده به‌خوبی محکم کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
تبلیغات
منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا