طرز تهیه و دستور پخت پیتزا رولی (پیتزا رولت)
پیتزا، از دسته غذاهایی است که بیشتر افراد علاقه بسیاری به آن دارند. برای اینکه بتوانید پیتزا را به شکلی مبتکرانه سرو کنید، میتوانید از روش های مختلف برای طبخ آن استفاده کنید. پیتزای رولی یکی از این روش هاست که با طعمی خوشمزه و لذیذ میتواند برای استفاده در مجالس و پذیرایی ها بسیار دلپذیر باشد.
زمان پخت: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملل: ایتالیا
مواد لازم:
– خمیر:
آرد: 3 لیوان و نیم
مایه خمیر: 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
کره: نصف لیوان
روغن ذرت: نصف لیوان
آب گرم: نصف لیوان
– مخلوط پیتزا:
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سس پیتزا: 3/4 لیوان
پنیر موزارلا: 2 لیوان (رنده شده)
زیتون سیاه: 1 لیوان (خرد شده)
فلفل دلمه ای: 1 عدد (خرد شده)
روش آماده سازی
- خمیر: ابتدا مایه خمیر،بیکینگ پودر، نمک، شکر، کره، روغن ذرت، آب و سه لیوان آرد را در همزن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند. در نهایت میبایست خمیری نرم به دست آید (در صورتی که خمیر به دست آمده شل است، کمی آرد به آن اضافه کنید)
- خمیر به دست آمده را بلافاصله در ظرفی سربسته بریزید و به مدت 1 ساعت در مکانی گرم قرار دهید تا خمیر ور آید (پف کند).
- کف یک سینی را با آرد بپوشانید. خمیر به دست آمده را کف سینی پخش کنید به صورتی که پهنای آن حدودا 5 میلی متر باشد.
- پس از پهن کردن خمیر، سطح آن را لایه به لایه به این ترتیب بپوشانید: روغن زیتون >> سس پیتزا >> پنیر موزارلا >> زیتون سیاه >> فلفل دلمه ای.
- خمیر را رول کنید (لوله کنید).
- با استفاده از چاقو، خمیر رول شده را به 12 قسمت برش دهید.
- رول ها را با فاصله در سینی بچینید(به مدت 10 دقیقه رها کنید).
- رول ها را به مدت 20 دقیقه و تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
- اکنون پیتزای رولی شما آماده است، آن را به صورت گرم سرو کرده و میل نمایید.
نکته: در صورت چسپندگی سینی فر، ابتدا سطح آن را با روغن و سپس لایه ای از آرد بپوشانید تا غذا به سینی نچسپد.