پزشکی و سلامت

علت سردرد بعد از خوردن ترشی

اگر سردردهایی مداوم دارید توصیه می‌کنیم از خوردن ترشی‌ها و خوراکی‌هایی که سرکه دارند خودداری کنید چون محرک اعصاب هستند و به سلامتی‌تان آسیب وارد می‌کنند و اعضای عصبی بدنتان را آزار می‌دهند.

تبلیغات

مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش می‌دهد و ترشی‌ها نیز به اعصاب آسیب می‌رساند.

معده، دهانه رحم، مثانه، دهانه معده، شریان‌ها و رباط‌ها جزو اعضا عصبی هستند.

مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش می‌دهد، همچنین سرکه برای سردردهایی که با انقباض و انبساط همراه هستند، مضر است و کلاً سرکه برای اعصاب سالم و اعصاب ناسالم مضر است.

ترشی‌ها به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب‌نارنج

ترشی‌ها به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب‌نارنج که به اعصاب سالم آسیبی وارد نمی‌کند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد می‌کند. آب‌نارنج را نباید صاف کرد و باید همراه با پالپ مصرف شود.

تبلیغات

همچنین بخوانید: خواص نارنج برای سلامت بدن و پوست و مو

سکنجبین با سرکه و عسل تهیه می‌شود و نعناعی که به آن اضافه می‌شود، محافظ اعصاب است. البته بهتر است که سبزی نعناع تازه در تهیه سکنجبین استفاده شود.

سکنجبینی که ترش باشد، راه‌های هوایی را تحریک می‌کند. همچنین در سکنجبینی که در زمستان مصرف می‌شود باید عسل بیشتری زده شود و شیرینی بیشتر داشته باشد ولی سکنجبینی که در تابستان مصرف می‌شود، باید ترش‌تر باشد.

در مجموع مرکبات، گوشت قرمز، فرآورده‌های ترشی و نوشابه‌های گازدار، ممکن است سردرد را تشدید کنند.

همچنین بخوانید: درمان سردرد با داروهای گیاهی

تبلیغات
4.4/5 - (25 امتیاز)
منبع
hidoctorگردآوری و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا