نکات مهم قبل از عمل کاشت ابرو ؛ چه کسانی می توانند کاشت ابرو انجام دهند؟
برای جبران کم پشتی حجم ابرو یا تغییر فُرم آن، کاشت ابرو بهترین گزینه است. کسانی که دچار نافرمی در ابرو به دلیل سوختگی، ریزش، زخم یا بیماری ژنتیکی هستد، میتوانند از کاشت ابرو طبیعی برای رفع نقص ظاهری خود، استفاده کنند. هرچند که کاشت ابرو به شیوه طبیعی، برای کسانی که ابروهای پرپشتی ندارند یا از حالت فعلی ابروهای خود راضی نیستند هم توصیه میشود. البته لازم است بدانید که هر کسی کاندیدای خوبی برای این کار نیست. مثلا اشخاصی که در ناحیه ابرو دچار اگزما یا درماتیت هستند، گزینهمناسب کاشت ابرو نیستند.
چه کسانی میتوانند کاشت ابرو انجام دهند؟
به دلیل ماندگاری بالای کاشت ابرو و تقریبا دائمی بودن آن، باید قبل از هر اقدامی دقت کنید که این کار برای شما مناسب است یا نه. قطعا همه افراد نمیتوانند این کار را انجام دهند. در ادامه خواهیم گفت که چه کسانی میتوانند کاشت ابرو انجام دهند:
- یکی از مهمترین معیارها برای کاشت ابرو، داشتن بانک موی مناسب است. اگر کم مو هستید، باید بدانید که اصلا گزینه مناسبی برای انجام کاشت ابرو نیستید.
- افرادی که بر اثر تصادف یا بیماری خاص، بخشی یا تمام ابروی خود را از دست دادهاند، بهترین گزینه برای کاشت ابرو هستند. این افراد تغییرات زیادی را مشاهده خواهند کرد.
- افرادی که به دلایل ژنتیکی از ابتدای تولد نیز ابرو نداشتهاند، در صورت داشتن بانک موی مناسب میتوانند کاشت ابرو انجام دهند.
- اگر به دلیل افزایش سن، ابروی شما کمپشت شده است، کاشت ابرو میتواند انتخاب خوبی باشد.
- اگر از شکل و ظاهر ابروی خود راضی نیستید، کاشت ابرو میتواند دقیقا فرمی که دوست دارید را به شما ارائه دهد.
- بهترین گزینه برای کاشت ابرو، کسانی هستند که ابروهای نامتقارن دارند.
البته باید به این نکته اشاره کرد که به صورت معمول، همه دارای ابروهای نامتقارن هستند. حتی اگر ابروهای شما متقارن باشد، نامتقارن بودن عضلات صورت ممکن است حس تابهتا بودن ابرو را ایجاد کند.
چه کسانی نباید کاشت ابرو انجام دهند؟
همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره کردیم، همه نمیتوانند کاشت ابرو انجام دهند. حتی اگر بتوانند این کار را انجام دهند، همه نتیجه مطلوبی دریافت نمیکنند. این تفاوت، به دلایل ژنتیکی یا بیماریها ایجاد میشود. در ادامه مرور میکنیم که چه افرادی باید قید کاشت ابرو را بزنند:
- افرادی که درگیر بیماریهای هورمونی یا اختلال تیروئید هستند، نمیتوانند نتیجه درستی از کاشت ابرو دریافت کنند. این دسته از افراد، دچار ریزش ابرو میشوند.
- کسانی که بانک موی مناسبی ندارند، بهتر است کاشت ابرو را فراموش کنند.
- کسانی که درگیر بیماریهای ژنتیکی هستند و ریزش موی آنها شدید است، کاشت مو برایشان انتخاب درستی نخواهد بود.
طبق آنچه که پزشکان پوست و مو اعلام کردهاند، قبل از هر اقدامی برای کاشت ابرو، باید سطح هورمونها را با آزمایش سنجید.
طیف وسیعی از بیماریها و وضعیتهای مربوط به پوست، مو و امور زیبایی از سوی متخصص پوست و مو پیگیری و درمان میشود. برای رفع مشکلاتی که برای ناخنها، پوست بخشهای مختلف بدن یا موها پیش میآید، پزشکان دارای تخصص در این زمینهها تجویزات مناسب دارند.
کاشت ابرو چه مزایایی دارد؟
ابرو، عضوی از صورت است که در نگاه اول، توجه بسیاری را به خود جلب میکند. نازک بودن بیشازحد یا حتی پهن بودن افراطی، میتواند زیبایی صورت شما را کاهش دهد. به همین دلیل است که فرم ابرو، افزایش اعتماد به نفس را به همراه دارد. در ادامه، مزایای کلی این کاشت ابرو طبیعی را بررسی خواهیم کرد:
- کاشت ابرو میتواند زیبایی چهره شما را چندین برابر کند.
- بعد از کاشت ابرو دیگر هیچ نیازی به رفتن به آرایشگاه و اصلاح کردن ابروها ندارید.
- کاشت ابرو مثل هاشور یا تاتو نیست که امکان تغییر رنگ آن وجود نداشته باشد. برای همین به راحتی میتوانید ابروهای خود را رنگ کنید.
کاشت ابرو باعث میشود تا چهره همیشه مرتب باشد. ضمن اینکه، اگر در اثر بیماری یا تصادف ابروی خود را از دست داده باشید، کاشت ابرو، زیبایی دوبارهای به شما خواهد بخشید.
معایب انجام کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو مانند هر عمل زیبایی دیگری، معایبی دارد. به عنوان مثال، ممکن است خیلی دیر زخمهایتان درمان شود. در ادامه، دیگر معایب کاشت ابرو را با هم مرور میکنیم:
- پس از کاشت، صورت متورم شده و زخمها ممکن است به صورت طولانیمدت روی صورت باقی بمانند.
- ضخامت موهای بانک مو ممکن است با ابرو خیلی تفاوت داشته باشند. برای همین ممکن است طبیعی به نظر نرسد.
- خواب موها ممکن است با هم متفاوت باشد.
در هر صورت باید این موضوع را پذیرفت که ابروی کاشته شده تا حدی با ابروی طبیعی متفاوت است.
تفاوت کاشت ابرو و میکروبلیدینگ در چیست؟
مشخصترین تفاوت بین کاشت ابرو و میکروبلیدینگ، میزان دوام آن است. کاشت ابرو، اگر توسط متخصص انجام شود و مراقبتهای بعد از آن به خوبی صورت گیرد، میتواند دائمی باشد. اما میکروبلیدینگ، کاملا موقتی است. حتی نوع پوست شما در میزان دوام آن تاثیرگذار است. مثلا اگر پوست چربی داشته باشید، این دوام کمتر از ۱ سال خواهد بود. پس شما سالیانه باید برای ترمیم آن به مرکز زیبایی مراجعه کنید. کاشت ابرو توسط متخصص پوست و مو انجام میشود اما میکروبلیدینگ میتواند توسط فردی جز یک متخصص پوست انجام شود.
مراحل انجام کاشت ابرو طبیعی
مراحل کاشت ابرو، میتواند با توجه به انواع کاشت ابرو کمی متفاوت باشد. اما بهطور کلی، ۴ مرحله مهم کاشت ابرو وجود دارد که عبارتند از:
- مرحله اول؛ طراحی ابرو با توجه به چهره فرد است. در این مرحله فاکتورهای بسیاری از جمله حالت چشمها، کشیدگی صورت، فرم لبها و بینی مورد توجه قرار میگیرد. ابتدا، طراحی روی صورت فرد کشیده شده و تقارن ابروها، بررسی میشوند.
- مرحله دوم؛ هم محلی که برای بانک مو در نظر گرفته شده و هم ابروها، به طور کامل، بیحس میشوند.
- مرحله سوم؛ موهای بانک مو آماده شده و روی ناحیه ابرو قرار داده میشوند. در روشی به صورت تکی و در روشی به صورت نواری این اتفاق میافتد.
- مرحله چهارم؛ نتیجه نهایی بررسی شده و ابروها کوتاه و مرتب میشوند.
معمولا زمان طراحی، شکل کلی ابرو مشخص میشود. اما زمانی که موها در داخل ناحیه قرار میگیرند، ممکن است ابروها پهنتر از حالت عادی به نظر برسند.
طول عمر کاشت ابرو طبیعی چقدر است؟
طول عمر کاشت ابرو، به فاکتورهای بسیاری بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر از دسته افرادی هستید که تغییرات هورمونی را زیاد تجربه میکنید، ممکن است پس از یک کاشت موفقیتآمیز، با ریزش شدید ابروها مواجه شوید. در مقابل اگر بانک موی خوبی داشته باشید، شاید تا سالها دوام آورده و دائمی شود. در این مورد، لازم است به چند نکته دقت کنید:
- ریزش ابروی کاشته شده در روزهای ابتدایی کاملا طبیعی است. این ریزش، بخشی از چرخه رشد است.
- برای کاشت ابرو، اگر به مرکزی معتبر مراجعه کنید، قطعا نتیجه بهتری دریافت خواهید کرد.
- توجه به اصول مراقبتی بعد از کاشت در طول عمر آن، تاثیر بسیاری دارد.
پیروی از دستورالعملهای مراقبت پس از کاشت، برای اطمینان از بهبودی و به حداقل رساندن خطر عوارض، بسیار مهم است.
برای کاشت ابرو طبیعی به چه دکتری مراجعه کنیم؟
قطعا شما باید یک یک دکتر پوست مراجعه کنید. متاسفانه، در حال حاضر، بسیاری از آرایشگرها ادعا میکنند که میتوانند با هزینهای کمتر کار کاشت ابرو را انجام دهند. پیشنهاد و توصیه ما این است که بدون هیچ تعللی، دکتر پوست و مو را مناسب با شرایط خود از سایت دکتردکتر انتخاب کنید.
برای خدمات زیبایی، بررسی وضعیت موها و مشکلات مو و بیماریهای پوستی، باید به دکتر پوست و مو مراجعه کنید. مهمترین خدمات پوست، مو و زیبایی که متخصص پوست ارائه میدهد، بررسی و تشخیص مشکلات پوستی و بررسی وضعیت ناخنها و عمل زیبایی است. دکتر پوست، مو و زیبایی در لیزر درمانی پوست، مراقبت از ناخن و دست، رفع موهای زائد و تاتو، درمان لکهای پوستی و جوانسازی پوست، موخوره، درمان چین و چروک پوست، کاشت مو و درمان ریزش مو تخصص کافی دارد.
مراقبتهای بعد از کاشت ابرو
مراقبتهای بعد از کاشت ابرو را خیلی جدی بگیرید. رعایت ین نکات، کمک میکنند تا مدت عمر کاشت ابروی شما بیشتر شود. البته ممکن است پزشک شما با توجه به وضعیت شما، نکاتی را به این موارد اضافه کند.
در ادامه، مهمترین مراقبتهای بعد از کاشت ابرو را مرور خواهیم کرد:
- در هفته اول پس از انجام کاشت ابرو، تحت هیچ شرایطی به ابروهای خود دست نزنید.
- استخر و سونا تا ۲ هفته پس از کاشت ابرو اکیدا ممنوع است.
- برای جلوگیری از عفونت، پماد یا کرم ضد باکتری را روی ابروهای خود بمالید.
- حداقل تا ۷ روز پس از کاشت ابرو، از هیچگونه لوازم آرایشی روی ابروهای خود استفاده نکنید.
- تا ۲ هفته پس از کاشت، ابروها را اصلاح نکنید.
- پس از کاشت، ناحیه ابرو دچار خارش، سوزش و پوسته پوسته شدن میشود. به هیچ عنوان این پوستهها را نکنید.
بهتر است تا دو هفته بعد از کاشت ابرو، از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی خودداری کنید. همچنین کارهای سنگین انجام ندهید.
مهمترین نکته در هنگام کاشت ابرو چیست؟
به یاد داشته باشید که اگر پزشک، با توجه به آزمایشهای شما به این نتیجه رسید که گزینه خوبی برای کاشت ابرو نیستید، هرگز اصرار نکنید. سعی نکنید با مراجعه به کسی که در این زمینه تخصص کافی ندارد، کاشت ابرو طبیعی انجام دهید. اگر از دسته افرادی هستید که کاشت انجام دادهاید، بدانید که شستوشوی محل کاشت بعد از برداشتن پانسمان بسیار اهمیت دارد. طبق دستورالعمل پزشک پیش بروید تا دوره نقاهت شما در مدت زمان کمتری طی شود.
حال که میدانید کاشت ابرو چیست، اگر قصد انجام این کار را دارید، میتوانید از سامانه دکتردکتر، نوبت حضوری یا غیرحضوری بگیرید و با دکتر، مشورت کنید.
برگرفته از مجله سلامتی دکتردکتر(https://drdr.ir/mag/eyebrow-transplant/)