رپورتاژ آگهی

موثرترین روش های از بین بردن موهای زائد چانه

موثرترین روش های از بین بردن موهای زائد چانه

لیزر موهای زائد چانه یکی از اصولی‌ترین و بهترین راه‌ها برای ریشه‌کن کردن دائمی موهای این ناحیه است. مسلما روییدن موی زائد بر روی چانه برای خانم‌ها ناخوشایند بوده و احساس بدی ایجاد می‌کند. ‌از میان تمام راه‌های حذف موهای زائد، استفاده از دستگاه‌های لیزر پیشرفته و مدرن امروزی که مجهز به سیستم‌های کولینگ یا خنک‌کننده قدرتمند هستند، بهترین گزینه برای درمان این معضل است. این دستگاه‌ها علاوه‌بر اثرگذاری ماندگاری که دارند، بدون کوچکترین درد، درمان را انجام می‌دهند.‌

تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا به بررسی لیزر موهای زائد چانه و معایب و مزایای آن بپردازیم.

روش های از بین بردن موهای زائد

روش‌های از بین بردن موهای زائد متعدد هستند. روش‌های سنتی حذف موهای زائد شامل شیو کردن، موم یا وکس، اپیلاسیون، استفاده از موچین، پودر و کرم موبر و بند انداختن می‌شوند. از جمله روش‌های غیرسنتی نیز می‌توان به الکترولیز اشاره کرد که با وارد کردن یک سوزن ریز در فولیکول مو و اعمال یک جریان الکتریکی، ریشه مو سوزانده می‌شود. یکی از معایب الکترولیز این است که درمان برای هر فولیکول مو باید جداگانه انجام شود و معمولا چندین روش درمانی برای حذف کامل موها لازم است. به‌علاوه الکترولیز دردناک بوده و ممکن است با عوارضی همچون عفونت و کلوئید همراه باشد.

همان‌طور که اشاره شد، لیزر موهای زائد چانه یکی از بهترین روش‌‌های حذف موهای زائد است که بدون درد و عوارض انجام می‌شود. در این روش پرتو نور تابش شده با طول‌موج مشخص به سطح پوست تابانده می‌شود و این پرتو توسط ملانین موجود در فولیکول‌های مو جذب می‌شود. با آسیب ایجاد شده در اثر حرارت پرتو، رشد موها متوقف شده و امکان حذف دائمی موها به وجود می‌آید. برای لیزر موهای زائد چانه نیز به چند جلسه درمان نیاز است؛ اما تعداد آن‌ها از تعداد جلسات لازم برای الکترولیز کمتر است و از این مهم‌تر عدم احساس درد در هنگام درمان است.

لیزر کندلا

لیزر کندلا از پیشرفته‌ترین و مرسوم‌ترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد چانه است که پرتویی با طول‌موج 755 نانومتر ساطع می‌کند. اساس عملکرد دستگاه‌های لیزر کنتراست و تضاد رنگ پوست و مو است. یعنی هر چه مو تیره‌تر و پوست روشن‌تر باشد، لیزر بهتر می‌تواند بر آن اثر کند. البته لیزر کندلا بر تمام تیپ‌های پوستی و رنگ مو موثر است؛ اما ممکن است افراد دارای پوست تیره یا موی روشن به جلسات بیشتری نیاز داشته باشند. همچنین این دستگاه با هدف قرار دادن ملانین، می‌تواند مشکلاتی مانند لکه‌های ناشی از افزایش سن و آفتاب، کک و مک و… را درمان کند. از لیزر کندلا می‌توان برای تجزیه رنگدانه‌های جوهر خالکوبی نیز استفاده کرد. همچنین برای درمان ضایعات عروقی خاص نظیر وریدها و رگ‌های عنکبوتی یا رگ‌های خونی کوچک نیز کاربرد دارد.

از جمله مزایای استفاده از لیزر الکساندرایت کندلا برای لیزر موهای زائد چانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تاثیرگذاری بالا برای افراد دارای پوست‌های روشن تا متوسط
  • سرعت و کارایی بالا که امکان پوشش سریع مناطق بزرگتر را فراهم می‌کند.
  • دقت بالا و عدم ایجاد آسیب در بافت‌های اطراف
  • کاربرد متنوع از لیزر موهای زائد چانه و دیگر نواحی بدن گرفته تا حذف تاتو و خالکوبی، کک و مک و ضایعات عروقی
  • برخورداری از سیستم خنک‌کننده پیشرفته و کاهش درد و خطر آسیب به پوست

لازم به ذکر است که انتخاب دستگاه مناسب برای لیزر موهای زائد چانه نیازمند مشورت با پزشک متخصص است. همچنین ایمن بودن کار با دستگاه بستگی به مهارت اپراتور در تنظیم آن متناسب با پوست و موی هر فرد دارد و در صورت نداشتن تجربه و تخصص کافی و عدم نظارت پزشک متخصص استفاده از آن می‌تواند منجر به بروز عوارض شود. اگر در یک سال اخیر داروی راکوتان مصرف کرده‌اید، حتما روشی دیگر را برای حذف موهای زائد انتخاب نمایید.

لیزر سایناشور

یکی دیگر از موثرترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد چانه، دستگاه لیزر سایناشور است که دارای محبوبیت بالایی است. این دستگاه متعلق به یک برند آمریکایی است که بزرگ‌‌ترین تولیدکننده لیزر در جهان است و مورد تایید FDA آمریکا است. از جمله کاربردهای لیزر سایناشور می‌توان به جوانسازی و سفت کردن پوست، درمان ضایعات عروقی و کاهش اسکار اشاره کرد. لیزر سایناشور با تحریک پوست به کلاژن‌سازی می‌تواند باعث کاهش چین‌وچروک شود. مدل‌های مختلف لیزر از طول‌موج‌های مختلف 755 و 1064 نانومتر استفاده می‌کنند. این فناوری امکان تنظیم طول‌موج متناسب با پوست و موی هر فرد را فراهم می‌کند. تابش پرتو با طول‌موج 755 نانومتر موجب ازبین‌رفتن موهای زائد و ضایعات رنگی و لک‌ها می‌شود. در حالی که طول‌موج 1064 نانومتر برای پوست‌های تیره‌تر مناسب است و می‌تواند موجب درمان ضایعات عروقی نیز بشود.

مدل‌های مختلف دستگاه لیزر موهای زائد سایناشور عبارت‌اند از:

  • مدل آپوجی پلاس Apogee+، دارای طول‌موج الکساندرایت
  • مدل الیت پلاس +Elite، دارای طول‌موج الکساندرایت و ان دی یاگ

بعد از اولین جلسه لیزر موهای زائد چانه، به‌تدریج شاهد نازک‌شدن و کاهش رویش موها خواهید بود. خوب است بدانید که لیزر موهای زائد برای دیابتی‌ها، زنان باردار و شیرده، مبتلایان به عفونت فعال، افراد مستعد تب‌خال و… توصیه نمی‌شود. به همین جهت ضروری است که قبل از انجام لیزر موهای زائد چانه پزشک خود را از وضعیت سلامتی خود مطلع سازید و با آگاهی کامل و طبق صلاح‌دید پزشک درمان را آغاز کنید.

برخی از مهم‌ترین مزایای دستگاه لیزر سایناشور عبارت‌اند از:

  • سازگاری با انواع تیپ‌های پوستی از روشن تا تیره
  • سرعت عملکرد بالا
  • مجهز به سیستم کولینگ و حس‌گرهای ایمنی
  • قدرت تنظیم شدت لیزر
  • کاهش خطر تحریک پوست
  • بدون درد بودن

از جمله معایب لیزر موهای زائد چانه با دستگاه سایناشور می‌توان به امکان ایجاد تغییر رنگ در پوست اشاره کرد که البته بسیار نادر است.

لیزر موهای زائد چانه چگونه است؟

در لیزر موهای زائد چانه پالس‌های نور لیزر به سطح پوست تابانده شده و به‌طور انتخابی توسط ملانین موجود در فولیکول‌های مو جذب می‌شوند. جذب این پرتو موجب ایجاد گرم و ازبین‌رفتن فولیکول‌ها شده و بدین ترتیب از رشد مجدد موها جلوگیری می‌کند. لیزر موهای زائد چانه می‌تواند حدود 80 تا 90 درصد موها را از بین ببرد. موهای باقیمانده نیز بی‌رنگ و نازک خواهند شد. لیزر نتایج طولانی‌مدت و گاه دائمی خواهد داشت و این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل تمایل به انجام لیزر موهای زائد چانه است. یکی دیگر از مزایای این روش حذف موهای زائد این است که می‌تواند بدون آسیب به بافت چانه یا هر موضع دیگری، تاثیر خود را اعمال کند.

از مزایای لیزر موهای زائد چانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شاداب‌، نرم و زیباتر شدن پوست چانه
  • نتیجه‌بخش بودن آن و درصد موفقیت بالا
  • سرعت بالا
  • بدون‌درد بودن نسبت به سایر روش‌های از بین‌بردن موها نظیر الکترولیز
  • احتمال بروز عوارض جانبی بسیار کم

قانون کلی در مورد تعداد جلسات لازم برای لیزر موهای زائد چانه برای همه افراد وجود ندارد و ارتباط مستقیمی با نوع پوست و موی هر فرد و تراکم آن‌ها دارد؛ اما عموما افراد با موی ضخیم یا روشن نیازمند تعداد جلسات بیشتری برای حداکثر نتیجه‌گیری هستند. به‌طور معمول بین 6 تا 8 جلسه برای رفع کامل موهای زائد نیاز است.

نکته مهم برای دریافت نتیجه مطلوب از لیزر موهای زائد چانه این است که باید از یک ماه قبل از وکس‌کردن، اپیلاسیون و یا هر روش دیگری که موها را از ریشه خارج می‌کند، خودداری کرد. اساس عملکرد لیزر آسیب به ریشه مو است و در صورت خارج کردن موها از ریشه به روش‌های دیگر، تابش پرتو لیزر کاملا بی‌نتیجه خواهد بود. بنابراین تراشیدن موها در این بازه زمانی بهترین راه حذف موهای زائد، قبل از انجام لیزر است.

لیزر موهای زائد چانه خطرناک است؟

در پاسخ به این پرسش که آیا لیزر موهای زائد چانه برای همه مناسب است یا خیر، می‌توان ادعا کرد که لیزر گزینه مناسبی برای همه افراد نخواهد بود. معمولا در افرادی که در ناحیه چانه به شکل ارثی شاهد رشد موی زائد هستند، انجام لیزر موثرتر از کسانی است که به دلیل مشکلات هورمونی شاهد رشد این موها هستند. در واقع مبتلایان به مشکلات هورمونی بایستی ابتدا به درمان این مشکل اقدام کنند و سپس به دنبال لیزر موهای زائد چانه یا هر قسمت دیگری باشند. همچنین لیزر برای موهای ضخیم ناحیه چانه مناسب‌تر از موهای نازک و کرکی است.

در صورتی که از داروی خاصی استفاده می‌کنید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از انجام لیزر موهای زائد چانه با پزشک متخصص مشورت کنید؛ زیرا ممکن است انجام لیزر برای شما گزینه مناسبی نباشد. به‌عنوان‌مثال افرادی که داروهای ضدالتهاب و غیرکورتونی استفاده می‌کنند، بهتر است که از لیزر موهای زائد چانه پرهیز کنند.

همچنین زنان باردار و شیرده نیز بهتر است که انجام لیزر موهای زائد چانه را به بعد موکول کنند. البته شواهد محکمی مبنی بر مضر بودن لیزر برای این افراد وجود ندارد؛ اما بهتر است که جوانب احتیاط را رعایت نمایید. در مورد لیزر موهای زائد در شیردهی معمولا ممنوعیت به دلیل استفاده از مواد شیمیایی مورد استفاده همچون ژل بی‌حسی است که ممکن است توسط نوزاد شیرخوار خورده شود. همچنین برخی پزشکان بر این باورند که لیزر می‌تواند بر غدد تولیدکننده شیر تاثیر گذاشته و موجب کاهش یا توقف تولید آن شود. البته این موضوع نیز به طور کامل اثبات نشده است.

به‌طورکلی می‌توان ادعا کرد که لیزر موهای زائد چانه بی‌خطر و ایمن است و درصورت انجام در کلینیک‌های معتبر و تحت نظارت پزشک متخصص هیچ‌گونه عوارض جدی‌ای ایجاد نمی‌کند؛ اما در صورت انجام در کلینیک‌های نامعتبر و با دستگاه‌های غیراستاندارد ممکن است عوارض گاه جبران‌ناپذیری بروز کند.

نتیجه‌گیری

در حالت عادی زنان بر روی چانه خود، مویی ندارند؛ اما برخی اوقات به دلیل مشکلات هورمونی یا ژنتیکی ممکن است با این مشکل مواجه شوند. این ظاهر نازیبا تاثیر زیادی بر اعتمادبه‌نفس فرد داشته و ناخوشایند و آزاردهنده است. لیزر موهای زائد چانه راهی موثر و ایمن بر رهایی از این مشکل بوده و تاثیر آن ماندگار خواهد بود. افراد پس از چند جلسه درمان متوجه تاثیر فوق‌العاده لیزر بر این موها می‌شوند و لذت داشتن پوستی صاف و جذاب را تجربه خواهند کرد. لیزر موهای زائد چانه یک راه تضمینی و معمولا بدون بازگشت برای خلاصی از این مشکل است.

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا