غذای شرکتی یکی از مهم ترین راه کارهای افزایش بازدهی و راندمان پرسنل
بالا بردن رضایت کارمندان و کارگران واحد تولیدی نقش به سزایی در افزایش راندمان واحد تولیدی دارد به طوری که هرچه نیروی کار فارغ از هر دغدغه ای بتواند در زمان و تایم کاری با تمام قوا به کار خود بپردازد قاعدتا به همان میزان کارایی و بازخورد ها در شرکت و یا واحد تولیدی بالا خواهد رفت امروزه ارائه غذای شرکتی و یا غذای سازمانی یکی از مهم ترین راه حل ها در افزایش رضایتمندی پرنسل هست .
قیمت غذا چقدر در انتخاب صاحبین کسب و کار تاثیر دارد ؟
غذای شرکتی ارزان یکی از مهمترین چالش های شرکت هایی است که میخواهند غذای پرسنلی به نیروهای خود ارائه کنند در واقع قیمت همیشه عامل مهمی در تصمیم گیری ها خواهد بود اما آشپزخانه صنعتی دیگان چطور این مهم را محقق کرده ؟ با تامین مواد اولیه به صورت عمده و طبخ تعداد بالای غذا بعضا حتی بیش از پنجاه درصد از کترینگ های محلی قیمت هر پرس کاهش یافته است که این موضوع میتواند کمک شایانی به انتخاب از سمت واحد صنفی بکند .
کیفیت و رتبه بندی منو غذایی به چه صورت است ؟
منو غذای شرکتی در گروه غذایی دیگان دارای سه رتبه کیفی است :
غذای شرکتی درجه 1
غذای شرکتی درجه 2
غذای شرکتی درجه 3
اما تفاوت این سه مورد در چیست ؟ اگر مشتری بخواهد از برنج پاکستانی و یا هندی استفاده کند و حجم برنج بیشتری داشته باشد باید از منو درجه 3 کمک بگیرد که دارای قیمت بسیار پایینی است ، اما اگر برنج ایرانی درجه دو و درجه یک مد نظر باشد غذا در رتبه بندی درجه 2 و 1 قرار میگیرد لازم به ذکر است که کلیه غذاهای این واحد صنعتی با گوشت کشتار روز انجام میشود چرا که سلامتی نعمتی است که با هیچ عدد ریالی قابل مقایسه نیست برای همین بهداشت و مواد اولیه مرغوب در اولویت این واحد صنفی است .
ارایه غذای پرسنلی برای شرکت ها سرمایه گذاری است !
هر غذایی که انسان مصرف میکند در بدن ساعت ها نقش سوخت و ساز را ایفا میکند اما اگر کیفیت مطلوبی نداشته باشد نتیجه عکس خواهد داد و انرژی و حال خوب را از انسان میگیرد لذا در نظر داشته باشید که انتخاب تهیه غذای شرکتی میتواند عامل مهمی در بازگشت این سرمایه گذاری به کسب و کار شما باشد .
گروه غذایی دیگان یک آشپزخانه صنعتی با ظرفیت پخت روزنه 6 هزار عدد غذا میتواند در کنار ارایه غذای شرکتی ارزان کیفیت بالایی را نیز به شما کارفرمای محترم ارایه کند .
به یاد داشته باشید که وقتی به واحد صنعتی یا اداری خود غذای پرسنلی ارایه میکنید زمان نیروها را در بالابردن راندمان مجموعه خود ذخیره میکنید همچنین نداشتن دغدغه غذا در بین نیرو ها تا حد زیادی فکر پرسنل را برای بهتر رسیدگی کردن به امور مربوطه باز نگه میدارد .