کسب و کار

صادرات ماهی به چین

صادرات ماهی به چین یکی از بزرگترین صادرات ایران به کشورهای خارجی است. در حال حاضر کشور چین بر خلاف تصور عموم بزرگترین مقصد صادرات آبزیان در ایران است که این افزایش صادرات از سال ۱۳۹۰ به بعد رشد ویژه ای داشته است که به طور کلی می توان گفت نیمی از صادرات آبزیان ایران به کشورهای شرق آسیا یعنی چین و ویتنام و تایوان و کره جنوبی میباشد که در میان کشورها اصلی ترین کشور کشور چین میباشد.

کشور چین خود یکی از بزرگترین صادرکنندگان آبزیان به تمام نقاط جهان می باشد اما به دلیل ویژگی های بسیاری از محصولات آبزی ایران از جهت مناسب بودن قیمت و بالا بودن کیفیت ، هنوز هم بسیاری از آبزیان از کشور ایران به کشور چین صادر می شود.

با وجود حجم صید زیاد آبزیان در کشور چین، بدلیل جمعیت زیاد این کشور این مقدار تولید پاسخگوی نیازهای آن ها نیست و بنابراین نیاز به واردات ماهی و ابزیان وجود دارد. این عامل یک فرصت برای کشور ما به جهت صادرات ماهی به چین فراهم کرده است . بنابراین عامل تقاضای بالا در این کشور سبب شده است که بازار پر رونقی برای صادرکنندگان آبزیان در کشور ایران ایجاد شود.

آمار صادرات آبزیان ایران به کشور چین در سالهای اخیر شاهد رشد زیادی بوده این است که این موضوع رابطه ی مستقیمی با سیاستهای خارجی بین دو کشور در راستای افزایش این صادرات داشته است. همچنین کشور چین به دلیل مصرف زغال سنگ بالا در جهت بهره بری محصولات خود به مشکل خورده است و به همین دلیل نیازمند واردات برخی از محصولات از کشورهای دیگر است. در این بین فرصت صادرات ماهی به چین باید مورد توجه قرار بگیرد.

در صورتی که تمایل به صادرات ماهی به چین دارید می توانید اینجا کلیک کنید تا ما راه را به شما نشان دهیم.

نکات کلیدی در صادرات ماهی به چین

نکته قابل توجه در زمینه صادرات ماهی به چین این است که بسیاری از صادرات آبزیان از طرف ایران به کشور چین از طریق واسطه ای به نام کشور تایوان انجام میشود خیلی از صادرکنندگان ایرانی متاسفانه نمیتوانند محصول خود را مستقیماً به کشور چین صادر کنند در نتیجه در واقعیت آمار صادرات ایران به تایوان هم باید به آمار صادرات ایران به چین اضافه شود.

حال خبر خوش این است که در سال های اخیر بعضی از شرکت های ایرانی توانسته اند به صورت مستقیم محصولات آبزیان خود را به کشور چین صادر کنند. این شرکت ها توانسته اند با استفاده از تمامی قوانین و اصول بهداشتی بین المللی، محصولی با کیفیت را به این کشور صادر کند تا نامی نیکو از برند ایرانی در کشور چین را به ارمغان می آورد.

در مورد اینکه چه نوع از آبزیان را می توان به کشور چین صادر کرد باید اشاره کنیم که به دلیل منابع بسیار زیاد کشور چین از دریاهای اطراف این کشور، گونه های آبزیانی که می‌ بایست برای صادرات به این کشور انتخاب می شوند باید شرایط ویژه را داشته باشند.

گونه های مختلفی از آبزیان که توسط شرکت های ایران به چین صادر شده است شامل : ماهی یال اسبی ، میگو و خاویار.

دلیل های متفاوتی وجود دارد که شرکت‌ های ایرانی نتوانسته‌ اند صادرات بسیار موفقی به کشور چین داشته باشند که در زیر به چند مورد از آنها اشاره شده است:

۱. قوانین بهداشتی و دامپزشکی ایران در خیلی از موارد دچار تغییر می شود و به همین دلیل بسیاری از شرکت ها نمیتوانند خود را با این قوانین به روز کند و در نتیجه بتوانند صادرات مداوم و همیشگی را تجربه کنند.

۲. به دلیل تحریم ها انتقال پول از بانک های بین المللی با مشکلات بسیار زیادی همراه است که این خود باعث ایجاد موانع بسیار زیادی برای صادر کننده و دریافت پول حاصل از صادرات و بازگشت آن پول به سیستم مالی کشور ایجاد می‌کند.

۳. بسیاری از صادرکنندگان ایرانی به دلیل عدم تجربه مناسب در زمینه صادرات، در هنگام شروع کار با طرف چینی به جای اینکه با شرکت های معتبر وارد کننده آبزیان چینی همکاری کنند متاسفانه وارد تجارت با دلالان شده که این خود باعث گران شدن محصول ایرانی شده و مشکلات حاشیه ای زیادی برای آنها در آینده ایجاد خواهد کرد. برای اینکه یک تجارت امن و پرسود در زمینه صادرات را تجربه کنید با متخصصان زد بازار در ارتباط باشید.

بهترین ماهی برای صادرات به چین

صادرات ماهی یال اسبی به چین:

صادرات ماهی یال اسبی به چین از سالیان دور در ایران رواج داشته و و یکی از مهمترین دلایل رشد صادرات این محصول به کشور چین این است که این محصول برای سلیقه مشتریان ایرانی جذاب نیست و دقیقاً برعکس برای مشتریان چینی بسیار جذاب است و کلا در جنوب شرق آسیا این نوع محصول را از دیرباز میپسندند.

ویژگی های صادرات ماهی یال اسبی به چین:

ویژگی های صادرات ماهی یال اسبی به چین در مرحله اول مربوط به وزن ماهی می باشد وزن این ماهی به طور متوسط از ۱۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم متفاوت است ولی معمولاً وزن مناسب برای صادرات به چین بین ۲۰۰ تا ۸۰۰ گرم است.

از لحاظ نوع فرآوری و بسته بندی ماهی یال اسبی که نام دیگرش ریبون فیش هست میتوان اشاره کرد که این ماهی می بایست به صورت منجمد و شکم پر تهیه و فرآوری می شود و پس از بسته بندی به صورت فله آماده بارگیری برای صادرات می باشد.

نکته حائز اهمیت در مورد ماهی یال اسبی این است که به دلیل نازک بودن پوست این ماهی در زمان صید می بایست نکات ایمنی را بیشتر رعایت کرده تا میزان ضایعات محصول کمتر شده و مزیت رقابتی محصول همچنان حفظ گردد.

برای حمل این ماهی به کشور چین می توان هم به صورت زمینی و هم به صورت هوایی و هم به صورت دریایی از ارگان های حمل و نقل استفاده کرد که البته به دلیل صادرات با حجم بسیار بالای این محصول از ایران به کشور چین حمل و نقل دریایی با کشتی در سال‌ های گذشته بسیار مناسبتر ارزیابی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حمل نقل در صادرات ماهی به چین اینجا کلیک کنید.

صادرات میگو به چین

صادرات میگو به چین

صادرات میگو به چین بزرگترین سهم صادرات آبزیان را در ایران به خود اختصاص داده است.

معمولاً میگو به صورت منجمد و تازه در بسته بندی های فله کارتونی به وزن های ۶ و ۱۲ کیلو مناسب برای صادرات به کشور چین میباشد و از لحاظ فرآوری هم معمولاً میگویی کامل یعنی با سر و پوست و دم مطابق با سلیقه مشتریان در کشور چین است.

همانطور که میدانید سایتهای میگو از ۱۰ تا ۲۵۰ متغیر است و هرچه این عدد بالاتر می رود سایز میگو کوچکتر میشود.

در کل جهان میگو با سایز های درشت تر به دلیل اینکه هم ظاهر زیباتری دارند و هم مزه بیشتری از خوردن گوشت میگو به مصرف کنده میرسد، مورد پسند تر هستند و قطعا گران ترین و بهترین میگوی ایران برای صادرات میگوی ۱۰ می باشد و پس از آن هم سایز ۱۰/۲۰ از سایز های مناسب برای صادرات است.

انواع سایز میگو: میگو دارای طیف‌ سایز‌‌ گسترده ای میباشد. از سایز ۱۰ شروع میشود و تا سایز بالاتر از ۲۵۰ ادامه دارد. یعنی سایز ۱۰ بزرگترین سایز میگو است که شاه میگو نامیده میشود و سایز ۲۵۰ ریز ترین سایز‌ میگو هست که از سایز ۱۲۰‌ به بالاتر را مجموعا میگو پلویی میگویند. تکنیک های صادرات میگو به چین را اینجا بخوانید.

میگو در بازار داخل ایران هم به صورت کامل و با سر و پوست عرضه میشود و هم‌ به صورت پاک شده کامل. در بازارهای عمده و سنتی و تازه فروشی، میگو با سر و پوست و کامل عرضه میشود و در هایپرمارکت ها و فروشگاه های خرده فروشی معمولا به صورت پاک شده کامل ارائه میشود.

البته این نکته هم حائز اهمیت هست که محصولات فرآوری شده زیادی در این سالها از میگو ایجاد شده و در بازارهای متفاوت محصولات متفاوتی از میگو را مشاهده میکنیم مثل میگو سوخاری ، فینگر فود میگو، میگو دودی و …… که تمامی این محصولات به دلیل فرآوری و مزه دهی متعددی که انجام شده ، طمع و مزه و بوی بسیار مطلوب تری را برای مخاطب به همراه داشته و فرهنگ مصرف این ماده مغزی را میتواند توسط این مدل بسته بندی های جذاب به راحتی بالا برد.

در بازار محصولات فرآوری شده باید به این نکته توجه ویژه ای داشت که وقتی شما میگو خام یا منجمد را خریداری میکنید خود میگو را کاملا مشاهده میکنید و امکان تقلب در این نوع محصول بسیار کمتر است ولی در محصولات فرآوری شده از میگو بسیار پیچیده تر است و چون گوشت میگو با ادویه ها و پودر های سوخاری مخلوط‌ میشود لذا تشخیص کیفیت محصول برای مشتریان بسیار سخت تر است و متاسفانه به همین دلیل هم تقلب در این نوع محصولات بیشتر به چشم میخورد.

صادرات خاویار به چین:

صادرات خاویار به چین توسط شرکت فیله شمال با برند زیگزاگ سال ها است که در حال انجام است و همیشه نام ایران در خاویار در کل جهان سرآمد و شناخته شده بوده.

خاویار انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن خاویار بلوگا است که البته خود خاویار بلوگا هم دارای گونه های متفاوتی می باشد که بالاترین کیفیت آن خاویار بلوگا امپریال مخصوص صادرات است.

همان طور که میدانید خاویار با ارزش ترین ماده غذای در جهان است و تنها ماده غذایی است که قابلیت بازیابی بدن را دارد به طوری که افرادی که پروسه های شیمی درمانی را میگذراند و قسمت های مختلفی از بدن آنها در این پروسه ها به دلیل اشعه های بسیار خطرناک از بین میرود، خاویار میتواند در صورت به کارگیری درست در رژیم غذایی فرد، به مرور این قسمت ها را بازیابی کند و بهبود فرد را تسریع کند.

صادرات خاویار به چین

همچنین یکی از کاربردهای خاویار در رژیم غذایی برای دوره بارداری بانوان هست که توسط خیلی از پزشکان توصیه شده توجه به این نکته ضروری است که استفاده خاویار در رژیم غذایی و تشخیص نحوه و میزان مصرف حتما میبایست زیر نظر پزشک‌ انجام شود.

برای آگاهی از نحوه صادرات خاویار به چین اینجا کلیک کنید و با تکنیک های صادرات آشنا شوید.

خاویار در ایران بیشتر با دو‌ گونه از ماهی ها شناخته می شود: ماهی اوزون برون و ماهی قزل آلا.

تخم ماهی قزل آلا که در بازار به نام اشپل شناخته میشود پس از گذراندن مراحل حرفه ای و مختلف فرآوری، تبدیل به خاویار قزل آلا میشوند که اکثرا چون این اشپل، از ماهی قزل آلا گوشت قرمز عمل آوری میشود، رنگ آن نارنجی است و وقتی تبدیل به خاویار میشود این دانه ها شفاف تر شده و بیش تر از قبل از هم تفکیک میشوند که باعث براقی دو چندان این محصول می شود.

یکی از بزرگترین چالش های صنعت خاویار، موضوع بسته بندی می باشد. اکثر برندهایی که خاویار تولید میکنند، خودشان مرحله بسته بندی را انجام‌ نمیدهند و این فرآیند می بایست توسط شرکت های تخصصی بسته بندی و فرآوری خاویار انجام شود تا کیفیت به مراتب بالاتری را ارائه بدهند

چگونه یک صادرکننده شوید

در مجموع صادرات ماهی به چین از پیچیدگی های متعددی برخوردار است که اگر بدون دانش و تجربه کافی قدم در انجام این کار بردارید احتمال شکست شما حتمی‌ است لذا حتما برای انجام امور صادرات آبزیان به کشور چین به کارخانه ها و برند های معتبر در صنعت آبزیان کشور ایران رجوع کنید و مشاوره بگیرید تا تمامی مراحل صادرات را در امنیت کامل و با کمترین هزینه ممکن طی کنید.

برای دریافت مشاوره صادرات ماهی به چین به وب سایت زد بازار بیایید.

این مسیر به قدری دارای ویژگی های حساس هست که حتی ممکن است شما در صادرات ماهی قزل آلا به چین از شهرت خوبی برخوردار باشید و به دنبال شروع صادرات خاویار به چین باشید ولی باید به شما بگویم هر کدام از این محصولات بازار سازی و شرایط حمل و نقل و نگهداری بسیار متفاوتی دارند که میتواند بستر های حمل و نقل و صادرات شما را دچار تغییرات جدی نماید.

به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا