غذاها

طرز تهیه مرغ کبابی به روش یونانی

کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود.

زمان آماده سازی: 100 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: اروپا

مواد لازم

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 1 حبه (خرد شده)

سینه مرغ: 4 تیکه (بدون استخوان)

جعفری: 3 قاشق غذاخوری (خرد شده – تازه)

اورگانو (پونه): نصف قاشق چایخوری (خشک شده)

نکته: شما به سه روش میتوانید این مرغ را طبخ کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.

روش پخت

  1. آبلیمو، روغن زیتون، جعفری، سیر و پونه را با هم مخلوط نمایید.
  2. ابتدا با چنگال روی سینه مرغ چند سوراخ ایجاد کنید و سپس آن را به مدت 1 ساعت در مخلوط اولیه بخوابانید.
  3. سینه مرغ را از ظرف خارج کنید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید. در طول این مدت زمان، طرف مرغ را بچرخانید تا به خوبی پخته شود.
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن