3 نکته مهم برای آشپزی سالم در خانه

در حالی که دیدگاه رایج این است که پخت و پز و تغذیه سالم با هم جور نمی شوند، من آموخته ام که آشپزی نباید برای سلامت شما بد باشد، و پخت سالم تر نباید بد مزه یا وحشتناک به نظر برسد. در این مطلب ما قصد داریم به بیان 3 نکته مهم آشپزی بپردازیم که علاوه بر تامین سلامت شما، کیفیت مزه غذا ها را نیز بهبود می بخشند. با ما همراه باشید…
خودتان نان درست کنید تا نمک کمتری مصرف کنید
نان احتمالاً محصول نانوایی است که ما بیشتر می خوریم، به این معنی که اگرچه ممکن است شورترین غذایی که فکرش را بکنید نباشد، می تواند سهم قابل توجهی در محتوای نمک رژیم غذایی ما داشته باشد.
در هنگام پخت نان سنگی استفاده از آرد سبوس دار به جای آرد سفید به افزایش محتوای فیبر کمک می کند و پخت شما را رضایت بخش تر می کند.
در سالهای اخیر، بسیاری از تولیدکنندگان مقدار نمکی را که به نان اضافه میکنند کاهش دادهاند، اما هنوز هم میتواند بسیار متفاوت باشد. این بدان معناست که همه ما باید برچسب های مواد غذایی را به دقت بررسی کنیم، اما بهتر است، چرا نان خود را درست نکنیم تا کنترل کاملی داشته باشیم؟
یک قاشق چای خوری یا کمتر نمک در هر 500 گرم آرد، نان شما را در محدوده نان های تجاری نگه می دارد، اما بدیهی است که هرچه کمتر نمک در پخت نان استفاده کنید، بهتر است
آردها و طعم دهنده های مختلف را در هنگام پخت غذا امتحان کنید
درست کردن نان توسط خودتان، از نظر نوع آردی که استفاده می کنید به شما حق انتخاب می دهد. آرد سبوس دار انتخاب سالم تری نسبت به سفید است، اما لزومی ندارد که فقط گندم باشد. می توانید از جو یا جو دوسر، به تنهایی یا مخلوط استفاده کنید. مقداری سبزی به آشپزی اضافه کنید تا طعم و مزه جالبی بدهد.
استفاده از طعم دهنده های گیاهی گوناگون در هنگام پخت نان، می تواند تجربه فوق العاده ای باشد که شما را وادار می کند نان را خودتان بپزید.
به عنوان مثال استفاده از کنجد در هنگام پخت نان و کیک می تواند طعمی فوق العاده به آن بدهد. اما ذهن خود را محدود نکنید، هر آنچه دوست دارید را در فرایند پخت غذا مورد استفاده قرار دهید.
از سبزیجات مقوی بیشتری در آشپزی استفاده کنید
استفاده از سبزیجات مقوی در فرایند آشپزی می تواند علاوه بر خوشمزه کردن غذا، بدن شما را نیز از نظر مواد مورد نیاز رومزه تامین کند. به عناون مثال استفاده از سبزیجات خشک شده می تواند منبع عظیمی از ویتامین های مورد نیاز بدن شما را به شما ارائه کند.
اگر در حال پحت پیتزا هستید، می توانید استفاده از سبزیجات به جای گوشت را مد نظر قرار دهید. غذاهای وگان هم برای سلامتی مفید هستند و هم بسیاری به خوردن آن ها علاقه دارند.
استفاده از اسفناج، هویج و کرفس را مد نظر قرار دهید. خواندن طرز تهیه کیک سیب می تواند برای شما بسیار جالب باشد. این سبزیجات کمتر در پخت و پز استفاده می شوند اما در هنگامی که در دیگ مناسب پخته شوند، مزه غذا را بسیار خوشمزه می کنند و همچنین بسیار مقوی هستند.