رپورتاژ آگهی

با انواع دستگاه کمک تنفسی آشنا شوید

مشکلات تنفسی می تواند روی کیفیت زندگی تأثیر بگذارد. اگر مسیر تنفسی قطع شود، فرد زندگی خود را از دست می دهد. به همین دلیل، بیماران دارای مشکل تنفسی باید از بهترین دستگاه های تنفسی استفاده کنند. خوشبختانه، انواع دستگاه های کمک تنفسی موجود در بازار، می توانند به شما در بهبود تنفس کمک کنند. اگر با انواع دستگاه کمک تنفسی آشنایی ندارید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.

تبلیغات

دستگاه کمک تنفسی بای پپ

دستگاه bipap ‎از فشار برای وارد کردن هوا به ریه های بیمار استفاده می کند. این دستگاه قادر به باز کردن ریه ها و تنظیم و بهبود سطح اکسیژن خون است. در طول تنفس طبیعی، ریه ‌ها هنگام تنفس منبسط می ‌شوند. انبساط ریه به دلیل حرکت دیافراگم در جهت رو به پایین رخ می دهد. دیافگرام، عضله اصلی تنفس در قفسه سینه است. دیافگرام باعث کاهش فشار در کیسه های هوایی و داخل لوله ها می شود. کاهش فشار هوا باعث وارد شدن هوا به ریه می شود. در نتیجه، ریه های شما پر از اکسیژن می شود.

اگر مشکل تنفسی دارید، دستگاه بای پپ بهترین گزینه برای مشکل شما است. این دستگاه هوای تحت فشار را به مجاری تنفسی می رساند. بای پپ یک نوع  ونتیلاتور فشار مثبت است، چون این دستگاه به باز کردن ریه های شما با فشار هوا کمک می کند. هنگام استفاده از بای پپ در موقع دم و بازدم، فشار هوای مثبت دریافت می کنید.

دستگاه های بای پپ را می توان در خانه برای درمان بیماری های تنفسی استفاده کرد. برخی از کاربردهای دستگاه بای پپ شامل موارد زیر است:

  • اختلال انسداد مزمن ریه (COPD)
  • سندرم هیپوونتیلاسیون (OHS)
  • انواع آپنه خواب
  • اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS)

دستگاه های بای پپ ممکن است در بیمارستان ها برای درمان مشکلات فوری تنفسی استفاده شوند. از آنجا که دستگاه بای پپ غیر تهاجمی است از این دستگاه برای درمان نارسایی تنفسی ناشی از ذات الریه استفاده می شود. تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که بای پپ رسمد می تواند درمان موثری برای رفع مشکلات تنفسی ناشی از بیماری کووید19 نیز باشد.

تبلیغات

انواع دستگاه بای پپ

انواع دستگاه بای پپ

امروزه، دستگاه بای پپ در انواع مختلف تولید می شود. از انواع دستگاه تنفسی بای پپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بای پپ خودانگیخته
  • بای پپ خود انگیخته دوره‌ای
  • بای پپ اتوماتیک
  • بای پپ حجمی

دستگاه ونتیلاتور

امروزه از ونتیلاتور به عنوان دستگاه تنفس مصنوعی استفاده می شود. این دستگاه باید عمل دم و بازدم را به شکل فعالیت الکتریکی و مکانیکی شبیه سازی کند. دستگاه ونتیلاتور به منظور بهبود مشکل تنفسی در بیماران دارای مشکلات تنفسی مورد استفاده قرار می گیرد. اکثر بیمارستان ها در بخش مراقبت های ویژه دارای دستگاه ونتیلاتور هستند. انواع دستگاه ونتیلاتور با توجه به میزان شدت بیماری، سطح هوشیاری فرد و زمان استفاده تعیین می شود. از انواع دستگاه ونتیلاتور رسمد می توان به دستگاه فشار منفی، فشار مثبت و فشار ثابت اشاره کرد.

دستگاه کمک تنفسی سی پپ

یکی از دستگاه های موثر برای بهبود مشکلات تنفسی در افراد، دستگاه سی پپ رسمد است. این دستگاه دارای کاربردهای متعددی است. یکی از کاربردهای دستگاه سی پپ، رفع مشکلات تنفسی در افرادی است که دارای عارضه آپنه انسدادی خواب هستند. فرد دارای عارضه آپنه انسدادی خواب شاید شب ها تا چند ثانیه قادر به تنفس نباشد. وقفه های تنفسی ناشی از آپنه انسدادی خواب احتمالاً باعث عارضه سکته قلبی یا مغزی نیز می شود. کاهش خواب آلودگی و خروپف یکی دیگر از مزایای دستگاه سی پپ است.

انواع سی پپ

تبلیغات

تفاوت سی پپ و بای پپ

دستگاه های تنفسی سی پپ و بای پپ تفاوت هایی با یکدیگر دارند. در این بخش به بررسی این تفاوت ها می پردازیم.

  • دستگاه بای پپ قادر به فراهم کردن هوا در دو سطح فشار مختلف برای تنفس و بازدم است. اما دستگاه سی پپ، بدون توجه به دم و بازدم، هوا را در سطح ثابتی از فشار پمپاژ می کند.
  • دستگاه تنفسی سی پپ بیشتر از بای پپ برای افراد دارای آپنه انسدادی خواب موثر است. در صورتی که فرد دارای مشکل تنفسی دیگری، علاوه بر آپنه انسدادی باشد، احتمالاً پزشک استفاده از بای پپ را پیشنهاد دهد.
  • برای افراد دارای اختلالات تنفسی پیچیده تر، دستگاه بای پپ مناسب است.
  • دستگاه سی پپ نسبت به بای پپ دارای طراحی جدیدتری است. به همین دلیل امروزه از سی پپ بیشتر استفاده می شود. دستگاه های سی پپ دارای ویژگی کاهش فشار هستند، که منجر به کاهش خفیف فشار هوا هنگام بازدم نیز می شود.
  • دستگاه بای پپ برای افراد مبتلا به ‏COPD‏ انتخاب خوبی است. این افراد به طور معمول در بازدم ‏مشکل دارند. ‏
  • برخی از دستگاه‌های‎ ‎بای پپ‎ ‎دارای تایمر هستند تا اگر تنفس فرد متوقف شود، دستگاه فشار وارد ‌کند. ‏
  • دستگاه سی پپ، یک فشار اما بای پپ دو فشار هوا را فراهم می کند.
  • دستگاه بای پپ در مقایسه با سی پپ قابلیت انعطاف پذیری بیشتری دارد. این دستگاه میزان فشار را در موقع بازدم و دم کنترل خواهد کرد.
  • دستگاه بای پپ در مقایسه با سی پپ عملکرد هوشمندانه تری دارد. این دستگاه قادر به کاهش فشار هوا در هنگام انقباض است.
  • بای پپ شامل یک ویژگی زمانبندی تنفس اختیاری است. این تنظیمات می ‌تواند میزان تنفس در خواب را اندازه‌گیری کند و تعداد دفعات دم و بازدم را در یک بازه زمانی مشخص تعیین کند. هنگامی که خواب هستید، اگر بیش از حد طولانی بدون استنشاق ادامه دهید، دستگاه بای پپ فشار هوا را به طور موقت افزایش می دهد. بنابراین، شما با این دستگاه مجبور به تنفس می شوید.

سخن پایانی

دستگاه بای پپ برای درمان آپنه خواب بسیار شبیه به دستگاه CPAP است. همانطور که گفتیم هر دو دستگاه BiPAP و CPAP از هوای تحت فشار برای باز نگه داشتن مجاری تنفسی استفاده می کنند. تفاوت مهم بین دستگاه های بای پپ و سی پپ این است که BiPAP فشار هوا را در دو سطح ارائه می دهد. در واقع، بای پپ فشار هوا دم و بازدم را تنظیم می کند. از دستگاه بای پپ برای درمان مشکلات مربوط به آپنه انسدادی خواب، آپنه خواب مرکزی و… استفاده می شود.

شما می توانید دستگاه های تنفسی مختلف مانند بای پپ یا سی پپ را از طریق فروشگاه رسمد خریداری کنید. دستگاه های بای پپ و سی پپ موجود در این فروشگاه اینترنتی در بهترین کیفیت و قیمت به مشتریان فروخته می شود. پس اگر به فکر خرید دستگاه کمک تنفسی هستید، خرید از فروشگاه رسمد را فراموش نکنید.

4/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا