خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان با گوشت مرغ

خورش غوره مسما از غذاهای محلی شمالی است.

مناسب برای: ۵ تا ۷ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش غوره مسما بادمجان:

  • مرغ متوسط: ۱ عدد
  • غوره: ۱ کیلو
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • بادنجان قلمی ریز: ۳ عدد
  • نمک، فلفل و دارچین: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان:

  1. مرغ را تکه‌تکه کرده و سرخ می‌کنیم. سپس با کمی آب و پیاز آن‌ها را می‌پزیم.
  2. غوره‌ها را با فشار دادن بین دو انگشت می‌شکنیم تا هسته غوره خارج شود (اگر غوره‌ها بدون هسته بود، باز هم آن‌ها را می‌شکنیم).
  3. پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. قبل از اینکه پیاز کاملاً سرخ شود، غوره را به آن اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. غوره و پیاز سرخ شده را روی مرغ پخته می‌ریزیم.
  4. بعد مقداری آبغوره به مرغ اضافه می‌کنیم.
  5. بادنجان‌ها را سرخ می‌کنیم و روی مرغ می‌چینیم. سپس نمک، فلفل و دارچین را به خورش اضافه می‌کنیم و بعدازاینکه یک جوش زد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم. در صورت دلخواه می‌توانیم کمی رب گوجه‌فرنگی نیز به این خورش اضافه کنیم. غذا آماده سرو است.

خورش غوره مسما بادمجانطرز تهیه خورش غوره مسما گیلانی

نکات مهم در تهیه خورش غوره مسما:

به جای مرغ می‌توانید از گوشت گوسفند (یک کیلو با استخوان و بدون چربی) استفاده کنید. بنابراین اگر خواستید خورش مسمای غوره را با گوشت گوسفند تهیه کنید، گوشت را تکه‌تکه کرده و کمی با روغن سرخ کنید. بعد با سه لیوان آب آن را بپزید. بقیه کار مثل روش پخت بالاست.

ولی در نواحی شمال کشور، معمولاً غوره مسما را با جوجه‌های کوچک که به‌اصطلاح جوجه‌کبابی می‌گویند، تهیه می‌کنند که بسیار خوشمزه است.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا