سس ها
طرز تهیه سس رزبری یا پوره رزبری (سیاه تمشک)
سس رزبری یا پوره رزبری (به انگلیسی: rasberry sauce) نوعی سس است که در قنادی بکار میرود.
تبلیغات
مواد لازم سس رزبری (پوره سیاه تمشک):
- سیاه تمشک (رزبری) یخ زده: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۴۵ گرم (باید توجه داشت که در هنگامی که سس برای مخلوط شدن در موس و دیگر مواد بکار میرود این مقدار شکر ممکن است باعث شیرینی بیشازحد موس شود و در این مواقع مقدار شکر را باید کم کرد.)
- آب لیمو: یک قاشق چایخوری – ۵ میلیلیتر
- میزوآمه یا شربت ذرت یا شربت گلوکز: ۱۰ میلیلیتر
- کیرش Kirsch (نوعی مشروب که در قنادی بکار میرود. در اصل دستور نوشته شده، در صورت تمایل ضروری نیست): یک قاشق چایخوری – ۵ میلیلیتر
همچنین بخوانید: خواص جادویی تمشک | ارزش غذایی تمشک
طرز تهیه سس رزبری (پوره سیاه تمشک):
- شکر را بر روی رزبری پاشیده تا شکر آب شود و رزبری آب بیندازد.
- ظرف رزبری و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار میدهیم تا رزبری بجوشد و نرم شود. آن را در همان ظرف کوبیده تا له شود.
- رزبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست رزبری را جدا میکنیم و به دور میاندازیم.
- رزبری ای که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم بهقدری به هم میزنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه میکنیم.
طرز تهیه سس رزبری با ماکروویو:
- شکر و رزبری را در ظرف نسوز ریخته حدود ۲ دقیقه در ماکروویو حرارت میدهیم و قبل از جوشیده شدن برمیداریم.
- آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوطکن مواد را خرد میکنیم و میگذاریم سرد شود.