تبلیغات ویژه
سس ها

طرز تهیه سس رزبری یا پوره رزبری (سیاه تمشک)

سس رزبری یا پوره رزبری (به انگلیسی: rasberry sauce) نوعی سس است که در قنادی بکار می‌رود.

مواد لازم سس رزبری (پوره سیاه تمشک):

  • سیاه تمشک (رزبری) یخ زده: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۴۵ گرم (باید توجه داشت که در هنگامی که سس برای مخلوط شدن در موس و دیگر مواد بکار می‌رود این مقدار شکر ممکن است باعث شیرینی بیش‌ازحد موس شود و در این مواقع مقدار شکر را باید کم کرد.)
  • آب لیمو: یک قاشق چای‌خوری – ۵ میلی‌لیتر
  • میزوآمه یا شربت ذرت یا شربت گلوکز: ۱۰ میلی‌لیتر
  • کیرش Kirsch (نوعی مشروب که در قنادی بکار می‌رود. در اصل دستور نوشته شده، در صورت تمایل ضروری نیست): یک قاشق چای‌خوری – ۵ میلی‌لیتر

همچنین بخوانید: خواص جادویی تمشک | ارزش غذایی تمشک

طرز تهیه سس رزبری (پوره سیاه تمشک):

  1. شکر را بر روی رزبری پاشیده تا شکر آب شود و رزبری آب بیندازد.
  2. ظرف رزبری و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می‌دهیم تا رزبری بجوشد و نرم شود. آن را در همان ظرف کوبیده تا له شود.
  3. رزبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست رزبری را جدا می‌کنیم و به دور می‌اندازیم.
  4. رزبری ای که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم به‌قدری به هم می‌زنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه سس رزبری با ماکروویو:

  1. شکر و رزبری را در ظرف نسوز ریخته حدود ۲ دقیقه در ماکروویو حرارت می‌دهیم و قبل از جوشیده شدن برمی‌داریم.
  2. آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوط‌کن مواد را خرد می‌کنیم و می‌گذاریم سرد شود.
به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا