مختلف

طرز تهیه سرکه برنج خانگی

سرکه برنج از طعم‌دهنده‌هایی است که در غذاهای آسیایی خصوصاً غذاهای کره‌ای و ژاپنی کاربرد دارد. سرکه برنج طعم خاص و منحصربه‌فردی دارد و به غذاهایی که در آن استفاده شود طعم و مزه متفاوتی می‌دهد. سرکه برنج دربسته بندی‌های کوچک و بزرگ در فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی (البته فروشگاه‌های بزرگ و لوکس) موجود است ولی معمولاً همه افراد به سرکه برنج دسترسی ندارند و معمولاً به دنبال خرید سرکه برنج از فروشگاه‌های مختلف هستند.

اگر اهل آشپزی باشید و علاقه‌مند به ایجاد تنوع در برنامه غذایی خانواده باشید و غذاهای ملل دیگر را امتحان می‌کنید پس حتماً سرکه برنج را در منزل تهیه کنید و طعم و مزه‌ای خاص در غذاهای خود ایجاد کنید. در این مطلب آموزش دقیق سرکه برنج را به ساده‌ترین روش ارائه نموده‌ایم که در حین اینکه طعم عالی و بی‌نظیر سرکه برنج را ایجاد نمایید روش ساده و پرکاری نیز نباشد.

مواد لازم برای تهیه سرکه برنج در منزل:

  • برنج سفید
  • شکر سفید
  • آب
  • مایه‌خمیر
  • سفیده تخم‌مرغ

ابزار لازم:

  • ظروف شیشه‌ای با درب محکم و فضای کافی
  • صافی و تنظیف

طرز تهیه سرکه برنج:

  1. برنج را به‌خوبی بشویید و در آب خیس کنید برنج باید حدود 6 ساعت خیس بخورد. به ازای هر پیمانه برنج 2 پیمانه آب بریزید.
  2. بعد از گذشت 3 ساعت دانه‌های خیس‌خورده برنج را با دست به‌خوبی فشار دهید تا خرد شود و سپس مجدد سه ساعت دیگر برنج را خیس دهید.
  3. بعد از 6 ساعت برنج را داخل تنظیف بریزید و فشار دهید تا تمام آب برنج خارج شود.
  4. آب برنج را در ظرف بریزید و در یخچال بگذارید آب برنج باید یک‌شب کامل در یخچال بماند.
  5. روز بعد آب برنج را از یخچال خارج کنید و اندازه‌گیری نمایید، به ازای هر پیمانه آب برنج 3/4 پیمانه شکر سفید اضافه نمایید.
  6. آب برنج و شکر را مخلوط‌کنید تا تمام شکر در آب برنج حل شود.
  7. سپس از روش بن ماری استفاده نمایید و مخلوط آب برنج و شکر حل‌شده را داخل ظرفی ریخته و به روش بن ماری حدود 30 دقیقه بپزید.
  8. بعد از پخته شدن مایه آن را کناری بگذارید تا خنک شود و سپس در ظرف شیشه‌ای مناسبی بریزید
  9. در این مرحله به ازای 4 پیمانه مایه 1/4 قاشق سوپ‌خوری مخمر اضافه نمایید و مایه را به‌خوبی مخلوط‌کنید.
  10. درب ظرف را ببندید و در دمای محیط (نباید زیاد سرد یا گرم باشد) قرار دهید. زمان اولیه رسیدن سرکه برنج حدود یک هفته است.
  11. در طی هفته مایه شروع به حباب زنی و جوشیدن می‌کند، بعد از گذشت 5 روز تا یک هفته تمام حباب‌ها از بین می‌رود و در این مرحله باید ظرف سرکه را تغییر دهید.
  12. تمام سرکه را در ظرف تمیز و خشکی بریزید و درب ظرف را ببندید. ظرف باید شیشه‌ای باشد و درب آن به‌خوبی بسته شود.
  13. مجدد حداقل 4 روز ظرف را در دمای محیط نگهداری کنید و سرکه برنج آماده مصرف است.
  14. سپس مایه به‌دست‌آمده که بوی آن کاملاً سرکه‌ای است را از صافی بگذرانید و مجدد حدود 15 دقیقه به روش بن ماری حرارت دهید و بپزید.
  15. سرکه به‌دست‌آمده کمی کدر است و شفاف نیست اگر می‌خواهید سرکه برنج کاملاً شفاف داشته باشید در مرحله آخر قبل از پخت به ازای هر 20 پیمانه سرکه یک عدد سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و سپس سرکه را به روش بن ماری پخت دوم نمایید.
  16. تمام کدری سرکه به خورد سفیده تخم‌مرغ می‌رود و می‌توانید بعد از پخت آن را بردارید و سرکه برنج شفاف داشته باشید.
مقاله پیشنهادی:  طرز تهیه خمیر اسپرینگ رول

بیشتر بخوانید: روش بن ماری 

موارد مصرف سرکه برنج

سرکه برنج طعم‌دهنده بسیار عالی است و در دستور غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در دستور غذاهایی مانند سوشی، اونیگیری، سبزیجات و سالادهای کره‌ای از سرکه برنج استفاده می‌شود و این غذاها در بین ایرانیان نیز بسیار طرفدار دارد.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
parnianmediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا