سس ها
طرز تهیه سس پنیر به دو روش
در این مطلب طرز تهیه سس پنیر به دو روش را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید 😉
تبلیغات
اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، میتوانید روی آنها سس پنیر بریزید.
روش اول تهیه سس پنیر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سس پنیر:
پنیر | 100 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | 4/1 قاشق چایخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
طرز تهیه سس پنیر:
- در یک قابلمه کره را ذوب کنید.
- آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بهصورت خمیر نرم و روانی درآید.
- سپس مخلوط را حرارت دهید تا کمی گازدار شود.
- شیر را بهتدریج به مخلوط اضافه کنید.
- مخلوط را هم بزنید تا بهصورت خمیر کلفتی درآید.
- نمک و فلفل را به خمیر اضافه کنید.
- اکنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.
- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.
- سس پنیر آماده است.
چگونه سس پنیر درست کنیم؟
روش دوم تهیه سس پنیر
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه سس پنیر:
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/4 پیمانه |
پنیر سوئیسی خردشده | 75 گرم |
پنیر چدار خردشده | 75 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل | 1/8 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس پنیر:
- در یک تابه کوچک، آرد را با 2 قاشق غذاخوری شیر بهصورت یک خمیر صاف با یک همزن مخلوطکنید بهآرامی تا مخلوط شوند و بعد از یک دست و صاف شدن، شیر باقیمانده را اضافه کنید، سپس اجازه دهید تا مواد با حرارتی بیش از متوسط جوش بخورند و مداوم آن را تا زمان ضخیم شدن هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و پنیر، پودر سیر، و فلفل را اضافه کنید، مخلوط را بهخوبی هم بزنید تا پنیر ذوب بشود.
- مخلوط را از حرارت بردارید و آن را بهعنوان دسر استفاده کنید.