طرز تهیه شربت نعنا سکنجبین
شربت نعنا از نوشیدنیهای ساده و سرد برای تابستان است که دارای خاصیت آنتی بیوتیکی بوده و در رفع ناراحتیهای دستگاه گوارش موثر خواهد بود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شربت نعنا، آب و شکر هستند که نعنای مورد استفاده میتواند نعنای تازه یا خشک یاعرق نعنا باشد. با افزودن موادی همچون آبلیمو، سرکه، گلاب و زعفران میتوان به این شربت تنوع بخشید و یک نوشیدنی خوشمزه و کاملا طبیعی درست کرد. در این مطلب به آموزش تهیه شربت نعنا و سکنجبین خوش طعم خواهیم پرداخت.
شربت نعنا سکنجبین
شربت نعنا سکنجبین که هم با عسل و هم با شکر درست میشود، از نوشیدنیهایی است که در طب سنتی به خوردن آن بسیار سفارش شده و برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. برای سالم بودن این شربت بهتر است آن را با عسل درست کنید و به صورت روزانه مورد استفاده قرار دهید. شربت نعنا سکنجبین غلیظ همراه با کاهو عصرانهای سالم و با ارزش غذایی بالاست که طرفداران زیادی دارد. همچنین با افزودن خیار رنده شده به شربت و تهیه شربت سکنجبین و خیار میتوانید تنوع آن را افزایش دهید.
مواد لازم برای تهیه شربت نعنا سکنجبین |
|
عرق نعنا | 2 پیمانه |
سرکه | 1 پیمانه |
عسل | 2 پیمانه |
دستور تهیه شربت نعنا سکنجبین
- عرق نعنا و سرکه را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
- اجازه دهید مخلوط عرق نعنا و سرکه به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
- اجازه دهید مخلوط فوق ولرم شود و دمای آن به حدود ۵۰ درجه سانتیگراد برسد، سپس عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا عسل کاملا حل شده و شربتی غلیظ حاصل شود.
- شربت نعنا سکنجبین را پس از خنک شدن، در بطری شیشهای ریخته و در محلی خنک نگهداری کنید.
- هنگام مصرف، ۱/۳ حجم لیوان را با شربت غلیظ پر کنید، چند تکه یخ به آن اضافه کنید و بقیه لیوان را آب بریزید.
- شربت نعنا سکنجبین را هم بزنید و به صورت خنک نوش جان کنید.