نوشیدنی ها
طرز تهیه لاته وانیل خوشمزه و مجلسی
لاته وانیل مناسب فصل تابستان است و معمولاً از شیر، شکر، آب، وانیل و غیره تهیه میشود.
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
مناسب برای: 1 نفر
مواد لازم برای تهیه لاته وانیل:
- شکر: 1/4 لیوان (بسته به میزان دلخواه شیرین بودن، مقدار آن را کاهش یا افزایش دهید)
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- قهوه آماده: 1 لیوان
- شیر: 2 قاشق غذاخوری (بهجای شیر میتوان از خامه استفاده کرد)
- یخ: به میزان لازم
روش آمادهسازی لاته وانیل:
- ابتدا شکر را با 1 لیوان قهوه آماده، مخلوطکنید سپس در قابلمهای روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که شکر آب شود.
- زیر قابلمه را خاموشکنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
- بعد از سرد شدن قهوه، وانیل و شیر را اضافه کنید و مخلوطکنید.
- قهوه را در لیوان سرو قرار دهید و یخ را به میزان لازم اضافه کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات