غذاها

طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو خانگی خوشمزه

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ باربیکیو:

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

  • آرد: 2 لیوان
  • مایه‌خمیر: 1 قاشق غذاخوری (که با شکر و آب ولرم مخلوط شده)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • ماست: 1 و نیم قاشق چای‌خوری
  • شیر خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: به میزان لازم
  • روغن: یک‌چهارم لیوان

یا می‌توان از 500 گرم خمیر پیتزا آماده یا نان پیتزا استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه ملات پیتزا:

  • سس پیتزا: نصف لیوان
  • سینه مرغ: 2 عدد (کبابی شده و نگینی شده)
  • سس باربیکیو: 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه: 1 عدد (پوست شده و خردشده)
  • پنیر موزارلا: 1 لیوان (رنده شده)
  • پنیر چدار: 1 لیوان (رنده شده)

روش آماده‌سازی پیتزا مرغ باربیکیو:

  1. ابتدا آرد، مایه‌خمیر، نمک، تخم‌مرغ، ماست، شیر خشک، آب ولرم و روغن را در ظرفی به‌خوبی مخلوط‌کنید و با دست ورز دهید سپس در ظرف را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  2. خمیر پیتزا را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید سپس خمیر را با غلتک چوبی پهن کنید (در ضخامت متوسط).
  3. مرغ، سس باربیکیو و گوجه را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  4. خمیر را در سینی فر قرار دهید.
  5. سس پیتزا، سپس مخلوط مرغ را به ترتیب روی خمیر بریزید.
  6. سینی فر را در فر و حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
  7. سینی فر را از فر خارج کنید سپس روی پیتزا پنیر موزارلا و پنیر چدار بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا