طرز تهیه پیاز داغ مجلسی برای آش رشته و کشک
از پیاز داغ بیشتر برای تزئین روی کشک بادنجان یا آش رشته استفاده میشود. در این مطلب روشهای مختلف تهیه پیاز داغ برشته و خوشرنگ را بیان خواهیم نمود.
مواد لازم پیاز داغ مجلسی:
- پیاز: به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی:
- پیاز رو خلالی باریک کنید. آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید. کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن!
- بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید، اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه! یک ظرف کوچک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید، روی حرارت بذارید و روغن بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید، کمی که گذشت، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن! تو این فاصله گاهی پیازها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن، مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن!
با این روش یک پیاز داغ کاملاً ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین!!
روشهای دیگر تهیه پیاز داغ مجلسی
• اگر میخواهید پیاز سرخ کردهی شما تردتر شود، قبل از سرخ کردن، آن را مدتی در شیر غوطه ور سازید و پس از بیرون آوردن روی حوله کاغذی خشک کنید.
• آب رو بجوشانید. پیاز رو خلالی خرد کنید و آنها را داخل آبجوش بریزید. حدود 7 دقیقه بعد آبکش کنید و بعد از آن که آبش رفت روی حوله کاغذی بریزید تا کاملاً خشک بشوند.
حالا روغن سرخ کردنی رو گرم کنید. مقدار کمی از پیاز رو داخلش بریزید. مقدار روغن نباید کم باشد. معمولاً در ابتدای کار پیاز داغ رو به هم نمیزنند چون دیر سرخ میشود. ولی وقتی داشت طلایی میشد مرتب هم بزنید. در انتها از صافی رد کنید تا روغن اضافی برود. فقط توجه داشته باشید که پیاز را روی حرارت ملایم سرخ کنید.
• روش دیگر تهیه پیاز داغ که سریع تر است اینگونه است که، ابتدا خلال پیاز رو با کمی آب روی حرارت بگذارید تا نرم و بلوری بشود. بعد که آبش کشیده شد روغن را اضافه کنید.
نکته:
برای خوشرنگ و عسلی شدن پیاز داغ در انتها کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.