نوشیدنی ها

طرز تهیه چای کرک هل و زعفران

چای کرک یکی از نوشیدنی‌های گرم و خوش‌طعم است که در کشورهای عربی محبوبیت بسیاری دارد. طعم‌ این چای از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و ریشه هندی دارد. چای کرک معمولاً از شیر غلیظ شده و چای تشکیل‌شده و با هل، دارچین، زعفران و میخک و غیره طعم دار می‌شود.

در این مطلب طرز تهیه شیر چای کرک عربی را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید…

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه چای کرک هل و زعفران

  • آب: 2 لیوان
  • چای یا چای کیسه ای: 3 قاشق چای‌خوری
  • هل آسیاب شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • میخک: 3 عدد
  • شکر یا عسل: 3 قاشق چای‌خوری
  • شیر غلیظ شده: یک‌چهارم لیوان

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر غلیظ شده (تبخیر شده)

روش آماده‌سازی چای کرک هل و زعفران:

  1. ابتدا آب را در قوری روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش آید.
  2. هل، شکر، میخک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.
  3. شعله را کم کنید، چای را اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
  4. پس از دم کشیدن چای، شیر داغ را به چای اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید بجوشد.
  5. چای کرک با هل و زعفران آماده سرو است.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا