آجیل ها و تنقلات
چگونه چیپس خانگی درست کنیم
در این مطلب خواهیم آموخت که چگونه چیپس خانگی درست کنیم، باما همراه باشید 🙂
تبلیغات
چیپس سیبزمینی از خوراکیهای موردعلاقه اکثر افراد که میتوانید بهعنوان یک پیشغذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوطکنید. سپس داخل مایکروفر یا داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد به مدت سه دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود. در ادامه طرز تهیه این پیشغذای خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه چیپس سیبزمینی:
- سیبزمینی: یک کیلو
- بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
- نمک: یک قاشق سوپخوری
- روغن جامد: در حدی که روی سیبزمینیها را کامل بگیرد.
طرز درست كردن چيپس خانگی
روش پخت چیپس سیبزمینی:
- سیبزمینی را با رندههای مخصوص بهصورت ورقههای باریک اسلایس کنید.
- سیبزمینیهای ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاستهاش کامل از بین برود.
- حالا سیبزمینیهای ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیبزمینیها کامل گرفته شود.
- یکتکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگپودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه داخل این محلول قرار دهید.
- بعد از زمان طی شده سیبزمینیها را داخل آبکش ریخته و بعدازآن روی حوله آشپزخانه پهن میکنیم تا آبش گرفته شود.
- یک قابلمه یا شیرجوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا حسابی داغ بشود. این کار باید سریع انجام گیرد، چون بیکینگپودر باعث سیاه شدن سیبزمینیها میشود.
- روغن باید کامل داغ شود حالا ورقههای سیبزمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتیکه طلایی شود میگذاریم داخل روغن بماند.
- هر بار که چیپسها رو از روغن برمیدارید روی کاغذ مخصوص بچینید تا روغن اضافیاش گرفته شده و خنک شود.
بهتر است سیبزمینیها را تا وقتیکه خنک نشدند رویهم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.
اگر مایل هستید چیپس طعم دار باشد مثل سرکه نمکی، میتوانید سیبزمینیها را داخل آبی که با سرکه مخلوط کردید قرار دهید تا طعم بگیرد بعد سرخکنید.
اگر ادویه خاصی دوست دارید داخل روغن بریزید بعد سرخکنید.
تبلیغات