چگونه چیپس سرکه ای درست کنیم؟
در این مطلب خواهیم آموخت که چگونه چیپس سرکه ای درست کنیم، باما همراه باشید 🙂
زمان تهیه: 60 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مناسب برای: 10 نفر
مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه ای:
- سیبزمینی: 2 عدد
- سرکه: 3 قاشق غذا خوری
- نمک: 1/2 قاشق غذا خوری
- بیکینگپودر: 1 قاشق غذا خوری
- یخ: 1 لیوان
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه چیپس سرکه ای:
طرز تهیه ی چیپس سرکه نمکی خانگی
1- سیبزمینی را پوست گرفته و به لایههای خیلی نازک خورد میکنیم.
2- سرکه، نمک، بیکینگپودر و یخ را در ظرف گود میریزیم و به هم میزنیم تا نمک و بیکینگ پودر با مواد خوب مخلوط شود و مقداری آب اضافه میکنیم.
3- سیبزمینیها را به مخلوط سرکه اضافه میکنیم، اگر مخلوط سرکه کم بود و روی سیبزمینیها را نگرفت دوباره مقداری آب اضافه میکنیم.
4- سیبزمینیها را تا یک ساعت در مخلوط سرکه استراحت میدهیم و بعد از یک ساعت توی آبکش میریزیم تا آب اضافی آن برود (بههیچعنوان روی سیبزمینیها آب باز نکنید.)
5- در یک ظرف گود مقداری روغن ریخته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا روغن داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به بالا قرار میدهیم و سیبزمینیها را داخل روغن میریزیم تا سرخ شود.
6- در مرحله آخر سیبزمینیها را از روغن خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
نوش جان 😉