دسر

ژله شیر نارگیل؛ طرز تهیه ژله شیر نارگیل مجلسی

مواد لازم برای ژله شیر نارگیل:

نام مادهٔ غذاییمقدار
شیر۵۰۰ میلی لیتر
نارگیل پودر شده یا نواری۵۰ گرم
شیرعسلی۱۵ گرم
پودر آگار۲ و نیم گرم
آب۲۵۰ میلی لیتر
شکر۸۵ گرم
لیکور نارگیل۱۵ میلی لیتر (در صورت امکان)

مواد لازم برای لایه دوم ژله:

نام مادهٔ غذاییمقدار
شربت شکر۱۰۰ میلی لیتر (۶۰ میلی لیتر آب را با ۷۰ گرم شکر روی حرارت بهم می‌زنیم تا جوش بیاید و شربت شود ولی رنگ آن تغییر پیدا نکند و کاراملی نشود)
انواع میوه۱۰۰ میلی لیتر
آب۳۰۰ میلی لیتر
ماراسکینو۵۰ میلی لیتر
ژلاتین ورقه‌ای۵ گرم (در دستور اصلی ۳ گرم آمده اما با این مقدار ژلاتین مایه بسته نمی‌شود)

طرز تهیه ژله شیر نارگیل:

  1. پودر یا نارگیل خرد شده را در قابلمه‌ای ریخته شیر را به آن اضافه کرده می‌گذاریم روی حرارت تا نزدیک جوش گرم شود.
  2. قابلمه را از حرارت برداشته شیر عسلی را به آن اضافه کرده در قابلمه را می‌گذاریم تا نیم ساعت به اینصورت بماند و شیر طعم نارگیل بگیرد.
  3. پودر آگار-آگار را به آب ذکر شده اضافه کرده بر روی حرارت می‌گذاریم در حرارت متوسط بهم می‌زنیم تا آگار در آب حل شود. شکر را هم اضافه می‌کنیم تا شکر در آب حل شود. محلول آگار را به شیر و نارگیل اضافه می‌کنیم.
  4. مایه را از الک می‌گذرانیم تا نارگیل از مایع جدا شود. در صورت امکان لیکور نارگیل را اضافه می‌کنیم. کمی که سرد شد داخل قالب یا لیوان ریخته داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.
  5. انواع مختلف میوه برای نمونه طالبی را قالب گرد می‌زنیم و داخل شربت و آب و در صورت امکان ماراسکینو می‌ریزیم و دو ساعت یا نصف روز این شربت را داخل یخچال سرد می‌کنیم.
  6. میوه‌ها را از داخل شربت خارج می‌کنیم. شربت را گرم می‌کنیم و سپس ژلاتین ورقه‌ای خیس شده در آب سرد را داخل شربت می‌ریزیم تا حل شود وقتی شربت سرد شد میوه‌ها را به داخل شربت برمی‌گردانیم.
  7. شربت حاوی میوه را روی لایه نخست ژله قرار می‌دهیم.
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا